Kurtbir Estate
Ofis Ren Brannigan
Telefon +905338322732 /

GÜZEL BİR GELİŞİMDE SATILIK STÜDYO

Satılık Studio - Girne, Esentepe, property-Details.north-cyprus

£ 100,000

GÜZEL BİR GELİŞİMDE SATILIK STÜDYO GÜZEL BİR GELİŞİMDE SATILIK STÜDYO GÜZEL BİR GELİŞİMDE SATILIK STÜDYO
GÜZEL BİR GELİŞİMDE SATILIK STÜDYO GÜZEL BİR GELİŞİMDE SATILIK STÜDYO

Hızlı Bakış

101evler İlan No #344545 İlan Tarihi 13/02/2024
Konum Girne, Esentepe Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Studio
Metrekare 78 m2
Oda Sayısı 1+0 Banyo 1
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 1

Açıklama

Kuzey Kıbrıs'ın en çok aranan sahil şeritlerinden birinin eteklerinde yer alan bu harika dinlenme yeri yatıyor.

Hepimizin hayalini kurduğu deniz kıyısındaki Akdeniz yaşam tarzını sağlayan bu muhteşem küçük dünya, güzel tasarlanmış inci şeklinde bir ortak havuza, tam donanımlı bir spor salonuna, bir süpermarkete ve hepsinden önemlisi, aile dostu harika bir restorana ev sahipliği yapmaktadır. tüm yıl boyunca açıktır.

Tesis, kusursuz bir şekilde birleştirilmiş açık plan mutfak ve yemek alanı, hoş bir kahvaltı barı ve cam sürgülü kapılar içeren iyileştirilmiş bir iç tasarıma sahiptir. geniş terasa açılmaktadır.

Buradan mavi Akdeniz'in muhteşem manzarasının, kompleksin güzel peyzajlı bahçelerinin ve benzersiz tasarımlı havuzun keyfini çıkaracaksınız. Aile banyosu duşakabin, lavabo ve w/c ile tam donanımlıdır.

En iyi özelliği, hem Med'in berrak sularının hem de doğal Yeşil dağların manzarasına sahip özel çatı terasıdır. Diğer mülklerin aksine, sahibi çatı katında mutfak, duş ve jakuzi için altyapıyı akıllıca eklemiş; bu da burayı romantizmin veya arkadaş canlısı bir arkadaşlığın tadını çıkarmak için mükemmel bir yer haline getirecek.  

Eğer bir gün manzarayı değiştirmek isterseniz geliştirici, arabayla kısa bir mesafede bulunan kardeş tatil beldesine ücretsiz servis hizmeti sunuyor. Burada açık hava sinema alanı, tam donanımlı spa, başka bir muhteşem restoran, spor salonu ve ortak havuz içeren olağanüstü bir plaj bulacaksınız. Konumu ve sitedeki olanakları sayesinde bu mülkler harika ama kiralık bir yatırımdır.

Notlar