Acorn Cyprus
Broker Ella Acorn
Telefon +905338349200 /

Popüler Bir Sitede Mükemmel Yenilenmiş 3 Yatak Odalı Penthouse Daire. Bakımlı Site

Satılık Penthouse - Gazimağusa, Tatlısu, property-Details.north-cyprus

£ 99,950

Popüler Bir Sitede Mükemmel Yenilenmiş 3 Yatak Odalı Penthouse Daire. Bakımlı Site Popüler Bir Sitede Mükemmel Yenilenmiş 3 Yatak Odalı Penthouse Daire. Bakımlı Site Popüler Bir Sitede Mükemmel Yenilenmiş 3 Yatak Odalı Penthouse Daire. Bakımlı Site
Popüler Bir Sitede Mükemmel Yenilenmiş 3 Yatak Odalı Penthouse Daire. Bakımlı Site Popüler Bir Sitede Mükemmel Yenilenmiş 3 Yatak Odalı Penthouse Daire. Bakımlı Site

Hızlı Bakış

101evler İlan No #344723 İlan Tarihi 14/02/2024
Konum Gazimağusa, Tatlısu Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Penthouse
Metrekare 80 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 1
Bina Yaşı 6 - 10 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı Dairenin Katı 1

Açıklama

Acorn Estates, Sea Terra Reserve'ün popüler sitesinde yer alan bu muhteşem bir şekilde yenilenmiş 3 yatak odalı 1 banyolu çatı katı dairesini piyasaya sunmaktan mutluluk duymaktadır.
Tesise girdiğinizde, geniş depolama alanına sahip, yüksek standartlarda yenilenmiş büyük, açık plan bir mutfak/oturma odası ile karşılaşacaksınız. Oturma odası alanı büyüktür ve bol miktarda doğal ışığın mülkü aydınlatmasına olanak tanıyan büyük veranda kapıları sayesinde iyi aydınlatılmıştır. Oturma odasında ayrıca bir klima ünitesi ve tavan vantilatörü bulunmaktadır. Veranda alanı, şu anda yemek odası olarak kullanılan, ancak örneğin küçük bir yoga stüdyosu veya spor salonu, resim odası olarak kolayca kullanılabilecek ek bir oda oluşturmak için kapatılmıştır.
Üç büyük yatak odasının tümü geniş olup, çift kişilik yataklar için yer ve yerleşik depolama alanı vardır ve ana yatak odasında bir klima ünitesi bulunmaktadır.
Çatı terası, kesinlikle nefes kesen ve dağlardan denize 360 derece manzaraya sahip geniş bir alan sunmaktadır. Partilere ev sahipliği yapmak veya sadece kendi özel yerinizde güneşlenmek, denizden gelen esintinin ve Akdeniz güneşinin sıcaklığının tadını çıkarmak için mükemmeldir.
Site Hakkında:
Girne Merkez'e 38 KM ve Gazimağusa'ya 26 KM uzaklıkta, Tatlısu dağlarının eteklerinde ve 50.000 metrekarelik bir arsa üzerinde korunan yeşil araziler arasında yer alan bu güzel site, tam zamanlı bir ev veya tatil evi için lüks ve sakin bir ortam sunmaktadır. Site, mini market, kapılı girişler, kapalı havuz, spor salonu, sauna, jakuzi, restoran ve bar, mini golf ve peyzajlı bahçeler gibi kendi olanaklarına sahiptir. Site güzel plajlara yakındır ve en yakın plaja sadece 15 dakikalık yürüme mesafesindedir. Korenium golf sahasına arabayla 15 dakika uzaklıktadır ve daha büyük marketlere, güzellik uzmanlarına ve Kuzey Kıbrıs'taki en iyi restoranlardan bazılarına yakındır.

Notlar