OLIVO HOMES CONSULTANCY LTD.
Yetkili Mert Talu
Telefon +905338586818 / +905338586818

Esentepe Köyü'ne Yakın Muhteşem Deniz Manzaralı Geniş Villa !!

Satılık Villa - Girne, Esentepe, property-Details.north-cyprus

£ 299,000

Esentepe Köyü'ne Yakın Muhteşem Deniz Manzaralı Geniş Villa !! Esentepe Köyü'ne Yakın Muhteşem Deniz Manzaralı Geniş Villa !! Esentepe Köyü'ne Yakın Muhteşem Deniz Manzaralı Geniş Villa !!
Esentepe Köyü'ne Yakın Muhteşem Deniz Manzaralı Geniş Villa !! Esentepe Köyü'ne Yakın Muhteşem Deniz Manzaralı Geniş Villa !!

Hızlı Bakış

101evler İlan No #344769 İlan Tarihi 14/02/2024
Konum Girne, Esentepe Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 170 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 3
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı    

Açıklama

Esentepe Köyü'nün hemen yanında konumlanan ve ünlü Korenium Golf ve Plaj Tatil Köyü'ne sadece 5 dakika mesafede bulunan bu üç yatak odalı villa, huzur ve konforun mükemmel bir birleşimini sunar. Birçok restoran, bar, süpermarket ve Esentepe Plajı'na yakın konumuyla, kolaylık ve keyif dolu bir yaşam tarzı vaat eder.

Bu geniş villa, ferah bir arsa ve iç mekan sunar. Giriş katı, yüzme havuzunu ve Akdeniz manzarası sunan geniş bir oturma odası ile sizi karşılar. Zemin kat, kapalı bir mutfak, havuz terasına doğrudan erişim sunan ve deniz manzarasına sahip ayrı bir yemek odası, bir banyo ve merdiven altı depolama alanı sunar.

Üst katta, üç geniş yatak odası ve bir ortak banyo bulunmaktadır. Ebeveyn yatak odası, bir soyunma odası ve bir banyo ile donatılmıştır. Tüm yatak odalarından engelsiz deniz manzaraları mevcuttur ve ortak bir terasa erişim imkanı sunarlar.

Dış mekanda, villa açık havada yaşam için bolca olanak sunar. Yüzme havuzunun yanında geniş bir güneşlenme alanı ve mülkü saran geniş bir bahçe bulunmaktadır. Bir kapalı garaj, depo alanı ve mangal alanı da dış mekan olanaklarını tamamlar.

Ayrıca, bahçeden bir kapı aracılığıyla erişilen 300 metrekarelik bitişik bir arsa daha mevcuttur, ilave inşaat potansiyeli sunar. Tamamen mobilyalı olarak satılmakta, tapusu ev sahibinin adına ve KDV'si ödenmiştir.

Ayrıntılı bilgi almak için lütfen bizi arayınız veya Whatsapp'dan direkt mesaj atınız:
+90 533 858 68 18
Olivo Homes Consultancy Ltd.

Notlar