North Sky Property
Ofis Koordinatörü ilker Koşar
Telefon +905338651552 / +905338651552

Alsancak Ilgaz'da Deniz Manzaralı Satılık 2+1 Daireler

Satılık Daire - Girne, Ilgaz, property-Details.north-cyprus

£ 245,000

Alsancak Ilgaz'da Deniz Manzaralı Satılık 2+1 Daireler Alsancak Ilgaz'da Deniz Manzaralı Satılık 2+1 Daireler Alsancak Ilgaz'da Deniz Manzaralı Satılık 2+1 Daireler
Alsancak Ilgaz'da Deniz Manzaralı Satılık 2+1 Daireler Alsancak Ilgaz'da Deniz Manzaralı Satılık 2+1 Daireler

Hızlı Bakış

101evler İlan No #345066 İlan Tarihi 15/02/2024
Konum Girne, Ilgaz Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 75 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 2
Bina Yaşı 1 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Yarı Eşyalı Dairenin Katı 0

Açıklama

Ilgaz'ın üzüm bağları içinde yer alan bu 2+1 odalı dairenin konumu eşsiz ve çarpıcıdır; dağ ve uzak Akdeniz manzaralarına sahiptir. 100 Akdeniz havası vaat etmektedir.Daire yaklaşık 75 metrekare yaşam alanına ve yaklaşık 15 metrekare büyüklüğünde harika bir balkona sahiptir.Kuzeye bakan, yani Akdeniz manzaralı pencere önü tamamen açılabilir ve size büyük bir terasta yaşadığınız hissini verir. Ayrıca, dilerseniz kendiniz tasarlayabileceğiniz küçük bir bahçe alanı da hizmetinizdedir. Tüm konut kompleksi son derece iyi donanımlıdır. Sitede büyük bir ortak havuz, sauna, fitness salonu ve çok iyi bir restoran bulunmaktadır.
Mutfak oturma odasına entegre edilmiştir ve neredeyse tam donanımlıdır. Sadece elektrikli aletler hala eksiktir. Klima üniteleri de zaten entegre edilmiştir.Dairede biri ebeveyn yatak odasında en-suite olmak üzere 2 banyo bulunmaktadır. İnşaat kalitesi çok iyidir, bu da ayrıntılarda ve her şeyden önce pencere ve kapıların kalitesinde açıkça görülebilir.
Bu daireyle ilgili en iyi şey, yeni bir yapı olmasıdır. Yani bu dairenin ilk sakini sizsiniz ama yine de bir yeniden satış. Sonuç olarak, %5 KDV zaten ödenmiştir. Su ve elektrik için bağlantı maliyetleri de zaten ödenmiştir ve 1 yıllık bakım zaten ödenmiştir. Bu, arızi satın alma maliyetlerinden büyük ölçüde tasarruf ettiğiniz anlamına gelir.Bu küçük ve çok bakımlı butik sitede halihazırda birçok Alman, İsviçreli ve Avusturyalı sakin yaşamaktadır.
Üzüm bağlarının ortasındaki eşsiz konumu nedeniyle, iyi bir kiralama (ayrıca bir kiralama konsepti ile) garanti edilmektedir. Bu konum aynı zamanda bu daireyi son derece istikrarlı ve değer artırıcı bir yatırım haline getirmektedir, çünkü köyde ve çevresinde daha fazla gelişme neredeyse imkansızdır. Videomuzu izlemek için bir dakikanızı ayırın.ALX

Notlar