AZANT REAL ESTATES
Yetkili Azant Real Estates
Telefon +905338890087 / +905488293231

Kayalarda 3+1 Özel Havuzlu Bungalov

Satılık Bungalow - Girne, Kayalar, property-Details.north-cyprus

£ 259,999

Kayalarda 3+1 Özel  Havuzlu Bungalov Kayalarda 3+1 Özel  Havuzlu Bungalov Kayalarda 3+1 Özel  Havuzlu Bungalov
Kayalarda 3+1 Özel  Havuzlu Bungalov Kayalarda 3+1 Özel  Havuzlu Bungalov

Hızlı Bakış

101evler İlan No #345481 İlan Tarihi 17/02/2024
Konum Girne, Kayalar
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Bungalow
Metrekare 150 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 0
Eşya Durumu Eşyalı    

Açıklama

Bu şahane 3 yatak odalı, 2 banyolu tek katlı ev, deniz ve dağların muhteşem manzaralarını sunarak eşsiz bir huzur hissi sağlıyor.

İçeri adım attığınızda, pencerelerden içeri akan doğal ışıkla aydınlanan, eşsiz dairesel mimariye sahip ferah bir oturma odası ile karşılaşırsınız. Açık plan düzen, oturma alanını tam donanımlı mutfakla mükemmel bir şekilde birleştirerek eğlence ve dinlenme için davetkar bir alan yaratır.

Mutfak güzel tezgah alanına sahiptir. Mutfakla bitişik geniş bir yemek alanı, aile ve arkadaşlarla leziz yemeklerin tadını çıkarmak için mükemmel bir ortam sunar.

Evin daha fazlasını keşfetmek için daha da ileri gidin ve her biri yeterli depolama alanı sunan üç büyük yatak odası bulacaksınız. Ana yatak odası  ensuit  banyoya sahiptir. Geniş bir aile banyosu ve misafir tuvaleti, sakinler ve ziyaretçiler için konfor sağlar.

Depolama için bir çatı alanı bulunmaktadır ve koridorda bir yardımcı alan mevcuttur.

Önemli bir nokta, serin aylarda sıcaklık ve evin konforunu artıran gazlı yer altı ısıtıcısının olmasıdır.

Dışarı adım atın ve keyfini çıkarmanız için titizlikle bakılan bir peyzaj bahçe cenneti keşfedin. Geniş terasta bulunan taş barbekü, berrak Kıbrıs gökyüzü altında açık hava toplantıları ve al fresco yemekler için davetkardır.

En büyük özellik, kendi özel havuzunuzdur, 8 x 4 metre ölçülerindedir. Serinlemek için bir yüzme ya da sadece havuz kenarında dinlenmek isteseniz bile, bu etkileyici özellik rahatlama ve keyif için en iyisini sunar.

Bu mülk hakkında daha fazlasını keşfedin! Bize [email protected] adresinden e-posta yoluyla ulaşın veya 0090 548 829 32 31 numaralı telefondan bizi arayın.

Sorumluluk reddi

Bu ayrıntılar sağlanmıştır ve mülkün adil bir tanımını vermeyi amaçlamaktadır ancak doğruluğu garanti edilemez ve bir sözleşme teklifi teşkil etmez. Alıcılar mülk ve tapu senetleri konusunda kendi denetimlerine güvenmelidir. Herhangi bir mülkte yer alan yukarıdaki cihazların/hizmetlerin hiçbiri tarafımızca kişisel olarak test edilmemiştir. Alıcıların, yasal bir taahhütte bulunmadan önce mülkü ve tapuyu kontrol etmesi ve ayrıca tüm cihazları/hizmetleri kontrol etmesi için nitelikli bir kişi ayarlamasını öneririz.


Notlar