North Sky Property
Ofis Koordinatörü ilker Koşar
Telefon +905338651552 / +905338651552

Girne'nin yukarısında dağ ve şehir manzaralı 7 odalı devasa lüks villa (fiyat pazarlığa tabidir)

Satılık Villa - Girne, Girne Merkez, property-Details.north-cyprus

£ 1,400,000

Girne'nin yukarısında dağ ve şehir manzaralı 7 odalı devasa lüks villa (fiyat pazarlığa tabidir) Girne'nin yukarısında dağ ve şehir manzaralı 7 odalı devasa lüks villa (fiyat pazarlığa tabidir) Girne'nin yukarısında dağ ve şehir manzaralı 7 odalı devasa lüks villa (fiyat pazarlığa tabidir)
Girne'nin yukarısında dağ ve şehir manzaralı 7 odalı devasa lüks villa (fiyat pazarlığa tabidir) Girne'nin yukarısında dağ ve şehir manzaralı 7 odalı devasa lüks villa (fiyat pazarlığa tabidir)

Hızlı Bakış

101evler İlan No #345503 İlan Tarihi 17/02/2024
Konum Girne, Girne Merkez Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 500 m2
Oda Sayısı 7+2 Banyo 5
Bina Yaşı 16 - 20 Kat Sayısı 4
Eşya Durumu Yarı Eşyalı    

Açıklama

Bu inanılmaz büyüklükteki lüks villa size 6 yatak odası ve biri doğrudan güzel, büyük havuzun yanında bulunan iki yaşam alanı sunmaktadır.Hatta 2 mutfağı ve farklı seviyelerde çeşitli terasları vardır.Bu villa özellikle çok nesilli bir ev olarak ve birçok olası kullanıma sahip prestijli bir konut / ticari mülk olarak uygundur. Geniş teraslı, güneş alan havuz alanı ve bitişiğindeki mutfaklı geniş oturma alanı, örneğin bir iş şampanyası resepsiyonu için idealdir.  Villa geçen yıl tamamen yenilenmiştir. Bu doğal olarak elektrik tesisatının ve tüm sıhhi alanların tamamen yenilenmesini de içeriyordu. Evin kendisi yaklaşık 20 yıllıktır, ancak bu artık fark edilemez.Villa güzel peyzajlı bir bahçe ile çevrilidir ve hatta spor aktiviteleri için kendi basketbol sahasına sahiptir.Bu harika mülkü burada ayrıntılı olarak tarif etmek kolay değil. Kendiniz görün.Bu villanın çok sessiz ve elit konumu, güvenli bir ortamda ve hatta şehre yürüme imkanı ile yüksek bir yaşam kalitesi sunmaktadır.Havuzun manzarası, Girne dağlarının ve yakındaki Akdeniz'in manzarasıyla nefes kesicidir.Burada manzara gelecek için kesinlikle engellenemez.ALX

Notlar