Show Real Estate
Broker ARZU SALİH
Telefon +905391268080 / +905488929292

Satılık 3+1 Villa Royal Sun Elite Residence İskele Long Beach

Satılık Villa - İskele, Long Beach, property-Details.north-cyprus

£ 225,000

Satılık 3+1 Villa Royal Sun Elite Residence İskele Long Beach Satılık 3+1 Villa Royal Sun Elite Residence İskele Long Beach Satılık 3+1 Villa Royal Sun Elite Residence İskele Long Beach
Satılık 3+1 Villa Royal Sun Elite Residence İskele Long Beach Satılık 3+1 Villa Royal Sun Elite Residence İskele Long Beach

Hızlı Bakış

101evler İlan No #346332 İlan Tarihi 21/02/2024
Konum İskele, Long Beach Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 185 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 0
Eşya Durumu Eşyalı    

Açıklama

Hayalinizdeki Villaya hoş geldiniz—lüks, tam donanımlı 3 yatak odalı villa, duyularınızı şımartmak ve yaşam tarzınızı yükseltmek için mükemmel bir şekilde tasarlanmış. Bu yeni inci eşsiz konfor, nefes kesen manzaralar ve her isteğinizi karşılayacak bir dizi olanak sunuyor.

Bu etkileyici villaya girdiğinizde lüksün keyfini çıkarın, her detay zarafet ve sofistike bir tarz yansıtıyor. Ferah iç mekanlar sorunsuz bir şekilde akar, tarz ile işlevselliğin mükemmel bir karışımını sunar. Ana süiti de içeren üç yatak odasıyla, dinlenmek ve canlanmak için bolca alanınız var.

Geniş terasınızda stilin tadını çıkarın, göz alıcı manzaralar sabah kahvenizi keyifle içmek veya yıldızlar altında bir parti düzenlemek için mükemmel bir ortam sunar. Bu dış mekan cenneti, lüks yaşamın simgesidir.

Bir yardımcı odası ve zemin katta misafir tuvaleti gibi özelliklerle rahatlık lüksle buluşur, her ihtiyacınızı kolaylıkla karşılar. Ve spor salonu, sauna, spa, aqua park, çocuk oyun alanı, kapalı ve açık yüzme havuzları ve hatta bir çocuk havuzu gibi olanaklar sunan özel bir site topluluğuyla, her gün tatil havasında geçer.

Güvenlik en önemli unsurdur, siteye giriş güvenliğinin 24 saat sağladığı huzur içinde hissedersiniz. Süpermarketlere, dükkanlara ve plaja yakınlığıyla, ihtiyacınız olan her şey elinizin altında.

Bu muhteşem villada lüks yaşamın keyfini çıkarın. Onu sizin yapma şansınızı kaçırmayın—bugün bizimle iletişime geçin ve cennette en iyi yaşamınızı yaşamaya başlayın! 🌟🏖️🏡


Notlar