Acorn Cyprus
Broker Sales Acorn
Telefon +905338349200 /

Havuzlu ve nefes kesen manzaralı inanılmaz 3/4 yatak odalı taş villa - kumlu plaja sadece 5 dakika yürüme mesafesinde!

Satılık Villa - Girne, Alagadi, property-Details.north-cyprus

£ 389,950

Havuzlu ve nefes kesen manzaralı inanılmaz 3/4 yatak odalı taş villa - kumlu plaja sadece 5 dakika yürüme mesafesinde! Havuzlu ve nefes kesen manzaralı inanılmaz 3/4 yatak odalı taş villa - kumlu plaja sadece 5 dakika yürüme mesafesinde! Havuzlu ve nefes kesen manzaralı inanılmaz 3/4 yatak odalı taş villa - kumlu plaja sadece 5 dakika yürüme mesafesinde!
Havuzlu ve nefes kesen manzaralı inanılmaz 3/4 yatak odalı taş villa - kumlu plaja sadece 5 dakika yürüme mesafesinde! Havuzlu ve nefes kesen manzaralı inanılmaz 3/4 yatak odalı taş villa - kumlu plaja sadece 5 dakika yürüme mesafesinde!

Hızlı Bakış

101evler İlan No #347925 İlan Tarihi 29/02/2024
Konum Girne, Alagadi
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 230 m2
Oda Sayısı 3+2 Banyo 2
Bina Yaşı 16 - 20 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu -    

Açıklama

Deniz ve dağların muhteşem manzarası3 çift kişilik yatak odası, 2 banyoAlt katta geniş ek bina/4. yatakEğimli ahşap tavanlı, etkileyici taş şömineli ve büyük İtalyan odun sobalı güzel oturma/yemek odasıBeyaz eşyalı, granit tezgahlı ve kahvaltı barlı mutfak10 x 5 taşmalı yüzme havuzuVilla çevresinde geniş teraslarTaş kemerli çarpıcı kapalı dış yemek ve yazlık kanepe alanıTam donanımlı havuz başı bar Alagadi kumsalına ve birçok süper restorana kısa bir yürüyüş mesafesinde
Bu gerçekten çarpıcı ve güzel bir taş villa! Yemyeşil bahçeler üç katlıdır ve olgun meyve ve palmiye ağaçları, çiçekler ve çalıların yanı sıra güzel begonvillerimiz vardır; bahçelerde harika bir kapalı oturma ve yemek alanının yanı sıra havuz kenarında taş barbekü ve pizza fırını bulunan tam donanımlı bir bar bulunmaktadır. Yüzme havuzu bol miktarda terasa sahiptir ve gerçekten nefes kesici deniz ve dağ manzarasıyla çevrilidir, bu da onu harika bir eğlence evi ve sizi tüm arkadaşlarınızın kıskançlığı haline getirecek bir ev haline getirir! Villa, harika Osmanlı ahşap ön kapısından eğimli tavanlara, taş kemerlere ve ahşap çerçeveli pencerelere kadar baştan sona cazibe ve karakterle doludur. Oturma/yemek odasında taş bir duvar, İtalyan odun sobalı büyük bir taş şömine ve üstü kapalı bir terasa (muhteşem deniz manzaralı) açılan veranda kapıları bulunurken, beyaz eşyalar, granit çalışma yüzeyleri ve kahvaltı barına sahip mutfağa taş bir kemerle geçilmektedir.Alt katta her ikisinde de gömme dolaplar, klima ve havuz alanına açılan veranda kapıları bulunan iki adet çift kişilik yatak odası ve aralarında, üzerinde duş bulunan roll-top pençe ayaklı küvet bulunan son derece şık bir banyo bulunmaktadır. Üst katta, sahanlıktan harika büyüklükte bir terasa açılan veranda kapıları (ve yine o inanılmaz deniz manzarası! ) ve ardından kirişli bir tavana, klimaya ve kapalı bir terasa açılan veranda kapılarına sahip ana yatak odası bulunmaktadır... Yukarıdakilerin hepsi yeterli değilse, alt zemin katta bol miktarda doğal ışık alan çok sayıda veranda kapısına sahip geniş bir ek binanız da bulunmaktadır (şu anda bir sanat stüdyosu olarak kullanılmaktadır); Bu çarpıcı ev, Alagadi kumsalına ve birçok popüler restorana kısa bir yürüyüş mesafesindedir ve ayrıca süpermarketlere, eczanelere, okullara, kumarhanelere, kulüplere ve restoranlara arabayla sadece 10 dakika uzaklıktadır.... . sonuç olarak, çok aranan bir konumda, en inanılmaz manzaralara sahip en harika bir ev! Büyük hayaller kurun, Acorn kurar!


Notlar