Inventum Property
Broker Duygu Yalçın
Telefon +905338763617 / +905338389040

GİRNE MERKEZDE PROJEDEN SATILIK DÜKKANLAR...

Satılık Dükkan - Girne, Girne Merkez, property-Details.north-cyprus

£ 240,000

GİRNE MERKEZDE PROJEDEN SATILIK DÜKKANLAR... GİRNE MERKEZDE PROJEDEN SATILIK DÜKKANLAR... GİRNE MERKEZDE PROJEDEN SATILIK DÜKKANLAR...
GİRNE MERKEZDE PROJEDEN SATILIK DÜKKANLAR...

Hızlı Bakış

101evler İlan No #348860 İlan Tarihi 05/03/2024
Konum Girne, Girne Merkez Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Ticari Emlak / Dükkan
Metrekare 86 m2
Oda Sayısı Banyo 0
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 5
Eşya Durumu -    

Açıklama

DAİRE İÇİKORİDOR ve ANTREProje ve detaylarına uygun ısı ve ses yalıtımı üzeri şap üzeri 60x60 seramik olacaktırDUVAR Alçı akrilik küf tutmayan boya yapılacaktır.TAVAN Alçı sıva üzeri akrilik tavan boyası yapılacaktır.DAİRE GİRİŞ KAPILARI Daire giriş kapısı kapı kanadının iki yüzü, pervazı ve kasası MDF üzeri ahşapkaplamalı ve olacaktır.DAİRE GİRİŞ KAPI EŞİĞİ Mermer veya granit kapı eşiği olacaktır.AKSESUARLAR Daire kapı numarası, kapı dürbünü, kapı tokmağı ve rozetli kapı kilitleri paslanmazçelik ve / veya pirinç rengine boyalı metal ve / veya pirinç malzemeden yapılacaktır.DAİRE İÇİ KAPILAR American press kapı, camsız ve iç kapı kanadı, kasası, pervazı yapılacak ve madeniaksamı ile birlikte yerine takılacaktır. Kapı kolları paslanmaz çelik olacaktır.SALON VE MUTFAKDÖŞEME Proje ve detaylarına uygun ısı ve ses yalıtımı üzeri şap üzeri 60x60 seramik fayansyapılacaktır.DUVAR Alçı sıva üzeri akrilik anti küf boya yapılacaktır.TAVAN Alçı sıva üzeri akrilik anti küf tavan boyası yapılacaktır.SÜPÜRGELİK seramik olacaktır.PENCERELER Galvaniz kutu profilden kör kasa yapılacaktır. Alüminyum doğrama üzeri ısı kontrolkaplamalı çift cam takılacaktır. Pencereler çift açılır yapılacaktır. Pencere doğrama aksesuarları ithalmalzemeden olacaktır. (Menteşe, ispanyolet, kilit ve ilaveleri, vasistas makas, kapı kolları vb.)KLİMA TESİSATI Proje ve detaylarına uygun split klima altyapı tesisatı (bakır boru ve drenaj)çekilecektir.MUTFAK DOLAPLARI Ciddi mutfak ile çalışılacak High Gloss olacaktır. Tezgâh ve üst dolap arasıseramik fayans olacaktır. Menteşeler frenli menteşe olacaktır. Alüminyum baza, ayarlanabilir ayaklaryapılacaktır.
YATAK ODALARIDÖŞEME Proje ve detaylarına uygun ısı ve ses yalıtımı üzeri şap üzeri laminant parke yer kaplamasıyapılacaktır.DUVAR Alçı sıva üzeri akrilik boya yapılacaktır.TAVAN Alçı sıva üzeri akriklik tavan boyası yapılacaktır.DOLAP Ciddi mutfak ile çalışılacak High Gloss olacaktır.KLİMA TESİSATI Ebeveyn yatak odasında proje ve detaylarına uygun split klima altyapı tesisatı (bakırboru ve drenaj) çekilecektir.
BANYO, TUVALET VE SICAK SUDÖŞEME Proje ve detaylarına uygun şap üzeri su yalıtımı üzeri seramik kaplaması yapılacaktır.DUVAR fayans kaplaması yapılacaktır.TAVAN neme dayanıklı boya ile boyanacaktır. Genel Su yalıtımı duvarlara uygulanacaktır. Banyodolabı ve dekoratif ayna takılacaktır. Proje ve detaylarına uygun tezgâh üstü veya altı lavabo montajıyapılacaktır. Tek gövde batarya ve sifonu ile birlikte montajı yapılacaktır. klozet montajı yapılacaktır.Yuvarlak havluluk ve ikili askılık montajı yapılacaktır. Projesine uygun ölçülerde akrilik duş teknesimontajı yapılacaktır. Projesine uygun ölçülerde duşakabin montajı yapılacaktır. Telefon askısı ve elduşu ile birlikte 3 fonksiyonlu takım banyo bataryası montajı yapılacaktır. Süzgeç montajı yapılacaktır.Projesine uygun havalandırma camı yapılacaktır.SICAK SU Proje esasına uygun olan elektrikli boyler olacaktır.
BİNA ÖZELLİKLERİÇEVRE AYDINLATMASIApartman peyzaj alanları ve ortak alanların projesine uygun aydınlatma elemanları tesis edilerekaydınlatılması sağlanacaktır.ELEKTRİK ALTYAPISIApartmanın elektrik ihtiyacı KIB-TEK standartlarına göre yapılacak trafo merkezinden karşılanacaktır.
TELEFON VE İNTERNET SİSTEMİKKTC. Telekom standartlarında yapılacak altyapı ile konutların telefon ve internet ihtiyacıkarşılanacaktır. Her bina girişinde telefon data irtibat kutuları yer alacaktır. Her daire için bütünodalara telefon ve internet hattı çekilecektir.TV TESİSATIApartmana merkezi uydu anten sistemi tesis edilecektir. Sistemde1 adet çanak anten tesisedilecektir.İÇME ve KULLANMA SUYUKullanma soğuk suyu kişisel depodan temin edilecektir. Projede kullanma suyu depoları yer alacaktır.ASANSÖRApartmanda trafik hesabına ve yangın yönetmeliğine uygun, acil kurtarma tertibatı olan asansörüntemini ve montajı yapılacaktır.APARTMAN GİRİŞİHer daire içinde giriş kapı kontrolü için görüntülü diyafon sistemi olacaktır.

Notlar