Tekce Overseas
Emlak Danışmanı Serhat Güner
Telefon +905495100707 / +902423245494

Kuzey Kıbrıs Girne'de Karma Projede Şık Tasarımlı Daireler

Satılık Daire - Girne, Girne Merkez, property-Details.north-cyprus

£ 450,000

Kuzey Kıbrıs Girne'de Karma Projede Şık Tasarımlı Daireler Kuzey Kıbrıs Girne'de Karma Projede Şık Tasarımlı Daireler Kuzey Kıbrıs Girne'de Karma Projede Şık Tasarımlı Daireler
Kuzey Kıbrıs Girne'de Karma Projede Şık Tasarımlı Daireler Kuzey Kıbrıs Girne'de Karma Projede Şık Tasarımlı Daireler

Hızlı Bakış

101evler İlan No #349057 İlan Tarihi 05/03/2024
Konum Girne, Girne Merkez Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 122 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 2
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 9
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 1

Açıklama

Kuzey Kıbrıs Girne'de Prestijli Projede Şık Tasarımlı Daireler

Kuzey Kıbrıs'ın kuzeyinde bulunan Girne, tarihi ve doğal güzellikleriyle zenginleşmiş şirin bir şehirdir. Antik limanıyla ünlü Girne, Akdeniz'in muhteşem manzaralarını sunar ve peyzaja tarihi bir ihtişam katan bir ortaçağ kalesi ile süslenmiştir. Şehrin sembolik yapılarından biri olan 16. yüzyılda inşa edilen Girne Kalesi, dar sokakları, canlı yerel pazarları ve enerjik atmosferiyle Girne ziyaretçilerini otantik Kıbrıs cazibesiyle büyüler. Şehir, kültürel önemine katkıda bulunan Bellapais Manastırı gibi önemli simgeleri bünyesinde barındırır. Girne'nin davetkâr atmosferi, tarihi yerleri ve sahil çekiciliği, Kuzey Kıbrıs'ta ziyaret edilmesi gereken bir destinasyon yapar.

Kuzey Kıbrıs Girne'de satılık gayrimenkuller toplu taşıma duraklarına sıfır konumda yer alan kapsamlı projededir. Projede restoran, market, eczane ve diğer günlük ihtiyaçlar mevcuttur. Daireler Girne Antik Limanı'na 1 km, özel hastaneye 1.2 km, devlet hastanesine 2 km, uluslararası üniversitelere 3 km, Lefkoşa şehir merkezine 19.6 km, Ercan Uluslararası Havalimanı'na 42.8 km ve Larnaka Havalimanı'na 78.3 km mesafededir.

Toplamda 63.000 m² üzerine inşa edilen proje şehrin merkezine konumlanmıştır. Projede çeşitli markaların bulunduğu mağazalar ve daireler bulunmaktadır. Daireler 2, 3 ve 4 yatak odalı tiplerle satışa sunulmuş olup uzun ve kısa dönemde yüksek kira getirisi ile ön plana çıkmaktadır. Yüksek kalite malzemelerle inşa edilen dairelerde ses ve ısı yalıtımı, merkezi uydu,internet ve klima altyapısı konfor artırıcı özellikler bulunmaktadır. İşiniz, eviniz ve tüm ihtiyaçlarınızın aynı noktada olacağı proje; iş hayatı ve sosyal hayatı bir arada yaşama fırsatı sunmaktadır.


ECN-00406

Notlar