Intendox LTD.
Emlak Danışmanı INTENDOX LTD
Telefon +905488550010 /

Karmi'de satılık 3 yatak odalı villa

Satılık Villa - Girne, Karmi, property-Details.north-cyprus

£ 900,000

 Karmi'de satılık 3 yatak odalı villa  Karmi'de satılık 3 yatak odalı villa  Karmi'de satılık 3 yatak odalı villa
 Karmi'de satılık 3 yatak odalı villa  Karmi'de satılık 3 yatak odalı villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #350181 İlan Tarihi 11/03/2024
Konum Girne, Karmi Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 180 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 6 - 10 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı    

Açıklama

Otantik Greko-İngiliz tarzında güzel bir 3+1 villa, resim-perdeler kuzey Kıbrıs'ın kalbinde benzersiz bir yaşam tarzı sunuyor. Ünlü Karmi köyünde bulunan villa, dağların panoramik manzarasına sahip olup huzur ve lüks atmosfer yaratmaktadır.

Bu mülk, aile toplantıları veya misafir ağırlama için ideal olan şömine ile geniş bir oturma odası içermektedir. Villaya adım attığınızda, tenis kortu, yüzme havuzu ve barbekü alanı bulunan bakımlı bir bahçeye girersiniz, dış mekanda dinlenme için mükemmel bir yerdir.

Yatak odaları zarif bir şekilde döşenmiş olup, dinlenme için lüks bir alan sunmaktadır. Tamamen mobilyalı ve donanımlı olan villa, konfor ve en yüksek standarttaki olanakları sunmaktadır.

Burada yaşarken, her gün doğanın güzelliğinin tadını çıkaracak, kuş sesleriyle uyanacak ve etrafındaki dağların muhteşem manzarasının keyfini çıkaracaksınız. Bu teklif, kuzey Kıbrıs'ın muhteşem doğası arasında huzur ve lüksü takdir edenler için mükemmel bir seçenektir. Bu benzersiz villanın sahibi olma fırsatını kaçırmayın!


Notlar