Intendox LTD.
Emlak Danışmanı INTENDOX LTD
Telefon +905488550010 /

Girne - Alsancak. Lüks kompleks "Milos Park"ta satılık 2+1 bahçeli daire

Satılık Daire - Girne, Alsancak, property-Details.north-cyprus

£ 157,000

Girne - Alsancak. Lüks kompleks "Milos Park"ta satılık 2+1 bahçeli daire Girne - Alsancak. Lüks kompleks "Milos Park"ta satılık 2+1 bahçeli daire Girne - Alsancak. Lüks kompleks "Milos Park"ta satılık 2+1 bahçeli daire
Girne - Alsancak. Lüks kompleks "Milos Park"ta satılık 2+1 bahçeli daire Girne - Alsancak. Lüks kompleks "Milos Park"ta satılık 2+1 bahçeli daire

Hızlı Bakış

101evler İlan No #351297 İlan Tarihi 16/03/2024
Konum Girne, Alsancak Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 80 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 1
Bina Yaşı 5 Kat Sayısı 3
Eşya Durumu Ful Eşyalı Dairenin Katı 0

Açıklama

🏡 Kuzey Kıbrıs'ın Alsancak bölgesinde, Nejat İngiliz Okulu'na sadece birkaç adım uzaklıkta, lüks "Milos Park" kompleksinde bahçeli 2+1 daire satılık! 🏡

💰 Fiyat: 157,000 İngiliz Sterlini.

🌳 Daire, mobilyalar ve beyaz eşyalarla birlikte, konforlu bir yaşam için hazır şekilde sunulmaktadır. Aydınlık ve konforlu olan daire, gerçek bir ev atmosferi yaratacaktır.

🏊‍♂️ Komplekste, sıcak yaz günlerinde serinlemenizi sağlayacak bir havuz bulunmaktadır. Ayrıca, aktif bir yaşam tarzı için spor salonu ve tenis kortu da mevcuttur.

🌴 Kompleks, yeşillikler arasında kaybolmuş gibi bir his yaratır ve size huzur ve sükunet sunar. Güvenlik, özgürlüğünüzü ve huzurunuzu korur.

🛍 Kompleksin hemen yakınında, alışveriş merkezleri, eczaneler, kafeler ve restoranlar bulunmaktadır, bu da konaklamanızı maksimum konfor ve kolaylıkla sağlar.

🌊 Denize sadece 10 dakikalık yürüme mesafesinde olup, her zaman sahil kenarında yürüyüş yapma imkanı sunar. Her detayda konfor ve güzellikten hoşlananlar için ideal bir yer.

Bu eşsiz daireyi kaçırmayın! 💫


Notlar