Blanco Developments
Emlak Danışmanı Arif İleli
Telefon +905338670914 / +903928244543

Muhteşem Doğa ve Lüksün Buluştuğu Villa: Ebedi Huzurun Adresi

Satılık Villa - Girne, Yukarı Girne, property-Details.north-cyprus

£ 2,200,000

Muhteşem Doğa ve Lüksün Buluştuğu Villa: Ebedi Huzurun Adresi Muhteşem Doğa ve Lüksün Buluştuğu Villa: Ebedi Huzurun Adresi Muhteşem Doğa ve Lüksün Buluştuğu Villa: Ebedi Huzurun Adresi
Muhteşem Doğa ve Lüksün Buluştuğu Villa: Ebedi Huzurun Adresi Muhteşem Doğa ve Lüksün Buluştuğu Villa: Ebedi Huzurun Adresi

Hızlı Bakış

101evler İlan No #351619 İlan Tarihi 18/03/2024
Konum Girne, Yukarı Girne Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 600 m2
Oda Sayısı 5+1 Banyo 7
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 1
Eşya Durumu Eşyasız    

Açıklama

Harmoni ve ayrıcalıklarla dolu bu eşsiz villa, modern yaşamın tüm rahatlıklarını sunmak için tasarlandı. 5+1 konseptiyle 600 metrekarelik geniş bir yaşam alanına sahip olan bu muhteşem yapı, 700 metrekarelik bir bahçe ile çevrili, özgür bir atmosfer sunuyor. 7 adet lüks banyo(WC) ve çatı terasıyla keyif dolu anlarınızı taçlandırıyor.

Müstakil yapısıyla size özel bir yaşam sunan villa, aynı zamanda özel yüzme havuzu, sauna ve hamam gibi lüks olanaklarla donatılmıştır. İç bahçesi ve akıllı ev teknolojisiyle tasarlanmış olup, sıcak bir atmosfer sağlayan şömine ve asma tavanlı ısıtma/soğutma sistemiyle rahatınızı en üst seviyeye çıkarır.

Birinci sınıf malzemelerle inşa edilmiş olan villa, su ve ısı izolasyonlarıyla çevreye duyarlı bir yaşam sunar. Ayrıca çamaşır odası, depo ve hizmetli odası gibi pratik alanlarla donatılmıştır. Dış aydınlatma, peyzaj düzenlemesi ve otomatik sulama sistemi gibi detaylar da yaşamınızı kolaylaştırırken, otomatik garaj kapıları ve tam donanımlı güvenlik sistemleriyle de konforunuz ve güvenliğiniz sağlanır.

Deniz ve dağ manzarası eşliğinde, sakin ve huzurlu bir yaşamın kapılarını aralayan bu benzersiz villa, kalite ve konforun en üst düzeyde buluştuğu bir adres olma iddiasını taşıyor.


Notlar