Landmark Estates
Broker Slava Vodolazkin
Telefon +905338481452 / +905338481452

2 yatak odalı bahçeli daire + full eşyalı + depo odası + 3 ortak yüzme havuzu + amfitiyatro + okullara ve Girne şehir merkezine yakınlık

Satılık Daire - Girne, Bellapais, property-Details.north-cyprus

£ 198,000

2 yatak odalı bahçeli daire + full eşyalı + depo odası + 3 ortak yüzme havuzu + amfitiyatro + okullara ve Girne şehir merkezine yakınlık 2 yatak odalı bahçeli daire + full eşyalı + depo odası + 3 ortak yüzme havuzu + amfitiyatro + okullara ve Girne şehir merkezine yakınlık 2 yatak odalı bahçeli daire + full eşyalı + depo odası + 3 ortak yüzme havuzu + amfitiyatro + okullara ve Girne şehir merkezine yakınlık
2 yatak odalı bahçeli daire + full eşyalı + depo odası + 3 ortak yüzme havuzu + amfitiyatro + okullara ve Girne şehir merkezine yakınlık 2 yatak odalı bahçeli daire + full eşyalı + depo odası + 3 ortak yüzme havuzu + amfitiyatro + okullara ve Girne şehir merkezine yakınlık

Hızlı Bakış

101evler İlan No #351668 İlan Tarihi 18/03/2024
Konum Girne, Bellapais Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 94 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 2
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyalı Dairenin Katı 0

Açıklama

Rahatlığa öncelik veren ve temel olanaklara yakın yaşamak isteyenler için bu mülk ideal seçimdir. Bellapais'in hareketli ve canlı bölgesinde mükemmel bir konuma sahip olan bu daire, kalıcı ikamet veya tatil amaçlı tatil arayanlar için mükemmel bir seçimdir.

Tesise girdiğinizde sizi modern, açık planlı bir alan karşılıyor. Geniş bir salonun bitişiğindeki mutfak. Bu alan, konukları ağırlamak ve ağırlamak veya huzurlu ve dinlendirici bir akşam geçirmek için mükemmeldir. Salondaki veranda kapısı, açık havada dinlenmek için sakin bir alan sağlayan site, dağ ve site manzarasının keyfini çıkarabileceğiniz keyifli bir terasa açılmaktadır.

Ana yaşam alanından uzun bir koridor sizi ailenin yanına götürür. banyo, geniş bir misafir odası ve bir ana yatak odası. Ana yatak odasında konforlu ve ayrıcalıklı bir alan sağlayan özel bir en-suite banyo bulunmaktadır. Her iki yatak odası da gömme dolaplar ve klima ile tam donanımlı olup, yıl boyunca optimum konfor sağlar.

Ek bir avantaj olarak, mülkte özel bir park alanı da mevcut olup, araç sahipleri için kolaylık sağlar. Ayrıca geniş bir depolama alanına sahiptir. Bu çok yönlü alan, çocuk oyun odasından mini sinemaya ve hatta ilave yatak odasına kadar her şeye dönüştürülme potansiyeline sahiptir. Bu, mülke bir esneklik katmanı ekleyerek ihtiyaçlarınıza uyum sağlamasına olanak tanır.

Kuzey Kıbrıs'ta araba kullanmamayı tercih edenler için bu mülk mükemmel bir seçimdir. Temel olanaklara yakın stratejik konumu, ihtiyacınız olan her şeye bir araca ihtiyaç duymadan kolayca erişebileceğiniz anlamına gelir. Bu özellik gerçekten konforu, rahatlığı ve çok yönlülüğü bünyesinde barındırıyor.

                                                                                                  


·        94m2 iç alan

·        50m2 yaklaşık. bahçe alanı

·        30m2 yaklaşık. depolama alanı

·        2 ortak yüzme havuzu

·        1 çocuk havuzu

·        Takas tapusu

·        Ödenecek KDV

·        Tamamen mobilyalı

·        Tamamlanma: 2010 civarında

 

·        2 yatak odası

·        Aile banyosu

·        Ebeveyn yatak odasında en-suite banyo

·        Tam donanımlı mutfak

·        Seramik döşeme

·        Klimalar x 3

·        Gömme dolaplar

·        Sineklik

 

·        Park alanı

·        Bakım ücreti aylık 50 £'dur

·        Okullara ve Girne şehir merkezine yakınlık


Notlar