COAST AND COUNTRY HOMES
Broker Kate Harvey
Telefon +905338403228 / +447376079091

Sole Agency* Lovely 2 Yatak Odalı Dubleks Bahçeli Ortak Tesisli Daire * Direkt Deniz Manzaralı

Satılık Daire - Girne, Bahçeli, property-Details.north-cyprus

£ 99,950

Sole Agency* Lovely 2 Yatak Odalı Dubleks Bahçeli Ortak Tesisli Daire * Direkt Deniz Manzaralı Sole Agency* Lovely 2 Yatak Odalı Dubleks Bahçeli Ortak Tesisli Daire * Direkt Deniz Manzaralı Sole Agency* Lovely 2 Yatak Odalı Dubleks Bahçeli Ortak Tesisli Daire * Direkt Deniz Manzaralı
Sole Agency* Lovely 2 Yatak Odalı Dubleks Bahçeli Ortak Tesisli Daire * Direkt Deniz Manzaralı Sole Agency* Lovely 2 Yatak Odalı Dubleks Bahçeli Ortak Tesisli Daire * Direkt Deniz Manzaralı

Hızlı Bakış

101evler İlan No #352419 İlan Tarihi 21/03/2024
Konum Girne, Bahçeli Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 87 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 2
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 3
Eşya Durumu Eşyalı Dairenin Katı 0

Açıklama

2 Yatak Odalı Bahçeli Daire * Direkt Deniz Manzaralı * Dubleks * Ortak Havuza Saniyelik * Teras * Klimalar * Ebeveyn * Tamamlanmış Mülk * Spor Salonu * Yetişkin Bahçeleri * Deniz ve Dağ Manzarası * Taşınmaya Hazır * İkinci El Mülk * Site İçi Restoran * Deniz Manzaralı * Müstakil Tapu İşleminde * KDV Geçerli
Lokasyon:
Bahçeli Esentepe bölgesi, denize doğrudan erişimi olan, yüzme, balık tutma, tekne gezintisi için hem genç hem de yaşlılar için mükemmel, bölgenin en güzel koylarından birine sahiptir. Yerel bölgedeki birçok bar ve restoranın yanı sıra en yakın mağazanın sadece 5 dakika uzaklıkta olmasıyla bu konum en çok arananlardan biridir. Korineum Golf Tesisi'nin yanı sıra Su Parkı ve büyük bir Tenis Kulübü arabayla sadece 10 dakika uzaklıktadır.

< div>Gayrimenkul:
Daireye girdiğinizde sizi doğrudan bakan geniş terasa ve yemyeşil bahçeye açılan açık plan mutfak ve oturma alanı karşılıyor. Deniz. Daire, yüksek tavanlı, doğal ışık alan geniş pencereli ve seramik zeminli, galeri tarzı bir daire olarak sunulmuştur.
Ayrıca üst katta misafir yatak odası da bulunmaktadır. zemin kat, gömme dolaplar ve güzel dağ manzarası. Zemin katta ayrıca bir misafir banyosu bulunmaktadır. Duşakabinli misafir banyosu, merdiven altında alana sahiptir ve diğer eşyaların yanı sıra buzdolabınızı, çamaşır makinenizi düzenli bir şekilde saklayabileceğiniz kadar büyüktür.Mutfakta krem rengi ahşap dolaplar ve gazlı ocak bulunmaktadır. ve bir fırın.
Üst katta, uzun kemerli pencerelerden muhteşem deniz manzaralarına bakan galeri katında özel ana yatak odasını ve banyoyu bulacaksınız. . Ana yatak odasında geniş gömme dolap alanı, muhteşem dağ sırasını görmek için güneye bakan pencereler ve duşakabinli geniş bir en-suite banyo bulunmaktadır.
Daire, beyaz eşyalar da dahil olmak üzere tam donanımlı, taşınmaya hazır bir şekilde teslim edilir!
Emlak ölçüler:Teras: 7.156x3.693 mOturma odası: 6.023x4.282 m Mutfak alanı: 2.811x2.017 m Misafir Banyosu: 3.330x0.839 mMisafir Yatak Odası: 2.719x2.858 mÜst kattaki salon: 2.248x1.783 mEbeveyn Yatak Odası : 3.709x3.676 mEbeveyn banyosu: 1.854x2.243 m
Site, sadece 500 metre uzaklıkta sevimli ve sakin bir mahalledir. Denizden uzaktadır ve birçok yürüyüş parkurunun bulunduğu dağların eteklerinde yer almaktadır.   Tesis bünyesindeki birçok olanak hizmetinizdedir:
* Joya Bar ve Bistro Restoran* Tiki Havuz Bar < div>* 2 Ortak Yüzme Havuzu* Çocuk Havuzu* Spor Salonu* Kulüp Binası * Oyun Alanı < div>* Mini Golf* SUP Kiralama* Yönetim ve Kiralama Ofisi – çamaşırhane, araba kiralama ve daha fazlasını içeren tam hizmet.
Bu özellik çok yüksek standartlarda muhafaza edilmiştir ve taşınmaya hazırdır. Güneşte kalıcı bir ikamet yeri, tatil evi veya yatırım olarak ideal olan bu yer, izleme rezervasyonunuzu yaptırmak için bizimle iletişime geçin!
Görüntülemeyi planlamak için bugün bizimle iletişime geçin!
Neden Sahil'i Seçmelisiniz? Country Homes Emlak Acenteliği Ltd.
Sahil ve amp; Country Homes Emlakçılık Ltd. Şti. 17571 No'lu Kayıtlı Şirket olup Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği Üyesidir. Yalnızca kayıtlı ve lisanslı Emlak Acentelerinden mülk satın almak önemlidir.
Yalnızca Derneğin kural ve düzenlemelerine bağlı kalmıyoruz, aynı zamanda her seçeneğin tüm mülkiyet ve tapu ayrıntılarının tam olarak açıklanmasını sağlamaktan da gurur duyuyoruz. Müşterilerimiz için olası ek ücretler, kişisel ve finansal ihtiyaçları için doğru seçeneğin belirlenmesine yardımcı olmak. Kuzey Kıbrıs ve Londra'daki finans ortaklarımız, müşterilerimize finans ve ipotek seçenekleri konusunda yardımcı oluyor ve ekip olarak, müşterilerimizin güneşli bir ev hayalini gerçeğe dönüştürebiliyoruz.
Kuzey Kıbrıs'ta, özellikle de yabancı alıcılarla olan 15 yılı aşkın deneyimimiz, uzmanlığımız ve ada içi ağımız, sorunsuz ve stressiz bir satın alma süreci ve sonrası sağlar. - A'dan Z'ye satışlar.
REF: ES203

Notlar