North Sky Property
Emlak Danışmanı Türker Deler
Telefon +905338649676 / +905338649676

Karşıyaka/Girne'de 1+1 ve 2+1 özel havuz opsiyonlu satılık daireler

Satılık Daire - Girne, Karşıyaka, property-Details.north-cyprus

£ 79,900

Karşıyaka/Girne'de 1+1 ve 2+1 özel havuz opsiyonlu satılık daireler Karşıyaka/Girne'de 1+1 ve 2+1 özel havuz opsiyonlu satılık daireler Karşıyaka/Girne'de 1+1 ve 2+1 özel havuz opsiyonlu satılık daireler
Karşıyaka/Girne'de 1+1 ve 2+1 özel havuz opsiyonlu satılık daireler Karşıyaka/Girne'de 1+1 ve 2+1 özel havuz opsiyonlu satılık daireler

Hızlı Bakış

101evler İlan No #353164 İlan Tarihi 25/03/2024
Konum Girne, Karşıyaka Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 50 m2
Oda Sayısı 1+1 Banyo 1
Bina Yaşı 1 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 0

Açıklama

1. GENEL ÖZELLİKLER

Projenin 1.etabı tplam 2733m2 arazi üzerinde toplam 5 bina ve 20 üniteden oluşur ayrıca 690m2 yeşil alan projeye dahildir. Sitedeki tüm binalar C30 betonarme kullanılarak inşa edilmiştir. Dış duvarları deprem yönetmeliğine uygun olarak M.Ö. III donanımına sahiptir. Her binamızda 4 adet dairemiz bulunmaktadır. 2 tanesi 2+1 loft, 2 tanesi 1+1 teras dairedir. Her zemin katta 65 m2 iç mekan ve 90 m2 bahçe kullanımına sahip 2+1 loftlar, ikinci katta ise 35 m2 teras bahçe kullanımlı 1+1 56 m2 dairelerimiz bulunmaktadır.

2.ZEMİN İŞLERİ

Zemin ve mutfak; laminat parke, Teraslar; Seramik, Merdiven; Doğal traverten, Yatak Odası: Laminat parke, Banyo, Tuvalet: Seramik veya Granit Seramik(Islak hacimde tam elastik sıvı izolasyon kullanılmıştır.

Çatı terası: Su yalıtımlı ve seramik döşeme

3.MUTFAK DOLAPLARI

Mutfak dolapları soft touch boyalı boya ve kısmen camlı ve dolap içi aydınlatmalı olarak yapılmıştır. Tüm mutfakların tezgahları doğal ahşaptır. Ayrıca tüm mutfakların tezgahlarında paslanmaz çelik evye ve siyah mat musluk yer alacaktır.

4. YATAK ODASI DOLAPLARI

Tüm yatak odalarında özel yapım sürgülü aynalı ön gardıroplar mevcut olup, alt kattaki 2+1 çatı katındaki yatak odalarında beyaz kapaklı ve siyah kulplu olup, koridorlardaki çamaşır makinesi dolaplarında da aynı armatürler kullanılmıştır.

5.AHŞAP ÇERÇEVE VE KAPILAR

Tüm banyo, tuvalet, mutfak koridoru ve iç kapılar prefabrik MDF kaplı olacaktır.

ahşap kapılar. Kapılarda kilit ve stoper bulunacaktır. Binanın giriş kapısı

ahşap görünümlü kompozit kapı. Bir kilit, bir kapı kolu olacak.

6.ALÜMİNYUM, PENCERE VE KAPI

Bu projedeki alüminyum aksamlar model ve ölçüleri itibariyle projeye uygun, en iyi ses yalıtımını sağlayacak şekilde siyah çerçeveli, çift camlı Cosmo serisinden seçilmiştir.

7.SU DEPOLARI

Ünitelerin su depoları antibakteriyel pvc olup, tüm ünitelerin su depoları yer altında 3 ton, çatıda ise ekstra 1 ton depo bulunmaktadır. Tankları güneşten ve doğanın diğer etkilerinden korumak için yer altı odaları inşa ettik.

8.BANYO-WC EKİPMANLARI

Tüm banyo ve WC ekipmanları (duş kabinleri, sabunluk, kağıtlık) yenilenecektir.

paslanmaz çelik. Tüm armatürler 1. sınıf olup kullanıma uygun krom kaplama olacaktır.

ıslak alanlarda.

9.ELEKTRİK TESİSATI

Tüm özel ve ana yollarda sokak aydınlatması yapılacaktır.

KKTC ELEKTRİK KURUMU standartlarına uygundur.

Tüm elektrik tesisatı KKTC ELEKTRİK KURUMU standartlarına göre kurulacak ve kontrol edilecektir. Elektrikte kullanılan tüm malzemeler Wylex, Tenby, Ashley veya eşdeğeridir.

10.İÇ, DIŞ BOYA VE CEPHE İŞLERİ

Ekteki plana göre inşaatın dış cepheleri üç kat sıva olacaktır.

ve son işlem olarak akrilik boyama. Planın iç cepheleri birinci kalite olacak

üç kat sıva sonrası elastometrik boya. Boyama işlemine başlamadan önce tüm

yüzeyler temizlenip zımparalanacak, ardından boya uygulamasına geçilecektir.

13.ÇEVRE AYDINLATMA VE PEYZAJ DÜZENLEMESİ

Sahanın özel yürüyüş yolu boyunca aydınlatma amaçlı galvaniz aydınlatma direkleri kullanılacaktır. Ayrıca dış duvarlara ve bahçe duvarlarına veya uygun noktalara aydınlatma ekipmanları uygulanacaktır. Tüm binaların ve ortak alanların taban çevresinde yağmur suyu drenajı yapılmış olup, yolların drenaj borularına bağlanacaktır. Sitenin bahçeleri ve ortak alanları doğal bitki örtüsü olarak kalacak, inşaat nedeniyle bozulan doğal doku uygun peyzaj bitkileriyle işlenecektir.

16.TEKNİK SERVİS & BAKIM

Peyzaj tasarımı (genel alanlar) ve havuz bakımı aylık ücreti 75 GBP olacaktır.

2.ETAP PROJE DETAYLARI:

2.ETAP GENEL BİLGİ: Proje dahilinde 2.etap olarak, bütün izinleri alınmış ve projelendirilmiş 9 blok daha yer almaktadır. Toplam 36 adet daha ünite için projelendirilmiş bloklarda 18 adet 1+1 ve 18 adet 2+1 unit yer almaktadır. 2.etap projenin arazi büyüklüğü 3330m2’dir.


Notlar