DREAM HOMES
Emlak Danışmanı NİHAL BAYKI
Telefon +905488321963 /

KIBRIS İSKELE BÖLGESİNDE MUHTEŞEM BİR PROJE.. ÖZEL ÖDEME PLANINA SAHİP, SATILIK 1+1 1+1 LOFT VE 2+1 ULTRALÜKS DAİRELER

Satılık Daire - İskele, Long Beach, property-Details.north-cyprus

£ 158,000

KIBRIS İSKELE BÖLGESİNDE MUHTEŞEM BİR PROJE.. ÖZEL ÖDEME PLANINA SAHİP, SATILIK 1+1  1+1 LOFT VE 2+1 ULTRALÜKS DAİRELER KIBRIS İSKELE BÖLGESİNDE MUHTEŞEM BİR PROJE.. ÖZEL ÖDEME PLANINA SAHİP, SATILIK 1+1  1+1 LOFT VE 2+1 ULTRALÜKS DAİRELER KIBRIS İSKELE BÖLGESİNDE MUHTEŞEM BİR PROJE.. ÖZEL ÖDEME PLANINA SAHİP, SATILIK 1+1  1+1 LOFT VE 2+1 ULTRALÜKS DAİRELER
KIBRIS İSKELE BÖLGESİNDE MUHTEŞEM BİR PROJE.. ÖZEL ÖDEME PLANINA SAHİP, SATILIK 1+1  1+1 LOFT VE 2+1 ULTRALÜKS DAİRELER KIBRIS İSKELE BÖLGESİNDE MUHTEŞEM BİR PROJE.. ÖZEL ÖDEME PLANINA SAHİP, SATILIK 1+1  1+1 LOFT VE 2+1 ULTRALÜKS DAİRELER

Hızlı Bakış

101evler İlan No #353542 İlan Tarihi 27/03/2024
Konum İskele, Long Beach Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 54 m2
Oda Sayısı 1+1 Banyo 1
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 1

Açıklama

Bu muhteşem projemiz denize olan 600 metrelik mesafesi ve 738 konutuyla modern yaşamın huzur veren bir yansımasıdır. Denizin mavisiyle yeşilin uyumunu en mükemmel şekilde harmanlayan bu proje, yaşamınıza değer katan bir deneyim sunmak için tasarlanmıştır.

Proje Detayları:

Projenin merkezinde, lezzet dolu anlarınızı taçlandıracak bir restoran yer alır. Bu restoran, etrafını saran büyük bir havuzla çevrili; doğanın ve modern tasarımın muazzam bir birleşimini sunar. %40'lık peyzaj çalışmasıyla oluşturulan doğal yaşam alanları, projenin çevresinde sizi saran bir huzur atmosferi yaratır.

Özellikler:

Bu muhteşem proje sadece bir konut projesi değil, aynı zamanda bir yaşam tarzı sunar. Proje içerisinde aqua park, oyun parkı, engelli yolu, engelli park yeri, 7/24 güvenlik, çocuk havuzu, geniş otopark, jeneratör, anfi tiyatro, tenis kortları ve basketbol sahası gibi bir dizi özellik bulunur. Bu özellikler, projenin sakinlerine her yaş grubundan insanın keyif alabileceği geniş bir yelpaze sunar.

Zamanın Ötesinde Bir Yaşam:

Projemiz, 2023 yılında başlamış olan bir hayalin gerçeğe dönüştüğü yerdir. Her ayrıntısı özenle düşünülmüş bu proje, 2026 yılında tamamlanarak müşterilerimize teslim edilecektir. Projemiz, sadece bir konut değil, aynı zamanda ailelerin, çocukların, gençlerin ve yaşlıların mutlu ve güvenli bir şekilde yaşayabileceği bir evdir.

Denizin ve doğanın güzellikleriyle iç içe, modern yaşamın konforuyla buluşan bu proje hayalinizdeki yaşamı sunuyor. Sizi, sakin ve huzurlu bir yaşamın kapılarını aralamaya davet ediyoruz. 

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERJeneratörYangın DedektörüGörüntülü IntercomİnternetMisafir TuvaletiDuman DedektörüMerkezi UyduKlima7/24 GüvenlikEngelli YoluEngelli Park YeriOyun ParkıAqua ParkSpa MerkeziSu SporlarıKuru TemizlemeHamamAraç Şarj İstasyonuKuaförYüzme HavuzuSpor SalonuOtoparkAsansörÇocuk HavuzuKat Hizmetleri
Detaylı bilgi ve yerinde sunum için lütfen benimle iletişime geçiniz.
NİHAL BAYKI
05488321963
www.dreamhomescyprus.com

Notlar