Henry Charles Estates
Yetkili HENRY CHARLES ESTATES
Telefon +903928158333 / +905428621600

GENİŞ ARSA ÜZERİNDE MUHTEŞEM BEŞ YATAK ODALI VİLLA (2 YATAK ODALI KURULUK, AYRI GİRİŞLİ)

Satılık Villa - Girne, Lapta, property-Details.north-cyprus

£ 850,000

GENİŞ ARSA ÜZERİNDE MUHTEŞEM BEŞ YATAK ODALI VİLLA (2 YATAK ODALI KURULUK, AYRI GİRİŞLİ) GENİŞ ARSA ÜZERİNDE MUHTEŞEM BEŞ YATAK ODALI VİLLA (2 YATAK ODALI KURULUK, AYRI GİRİŞLİ) GENİŞ ARSA ÜZERİNDE MUHTEŞEM BEŞ YATAK ODALI VİLLA (2 YATAK ODALI KURULUK, AYRI GİRİŞLİ)
GENİŞ ARSA ÜZERİNDE MUHTEŞEM BEŞ YATAK ODALI VİLLA (2 YATAK ODALI KURULUK, AYRI GİRİŞLİ) GENİŞ ARSA ÜZERİNDE MUHTEŞEM BEŞ YATAK ODALI VİLLA (2 YATAK ODALI KURULUK, AYRI GİRİŞLİ)

Hızlı Bakış

101evler İlan No #353758 İlan Tarihi 28/03/2024
Konum Girne, Lapta Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 400 m2
Oda Sayısı 5+1 Banyo 5
Bina Yaşı 16 - 20 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyalı    

Açıklama

GENİŞ ARSA ÜZERİNDE MUHTEŞEM BEŞ YATAK ODALI VİLLA (AYRI GİRİŞLİ, 2 YATAK ODALI YAZLIK DAHİL)

Bu gerçekten muhteşem villa, üç dönümden az bir arsa üzerinde yer almaktadır ve Girne'nin batısındaki Lapta'da yer almaktadır. Tesise girdiğinizde güzelce düzenlenmiş bir bahçe ve bir araba limanı bulacaksınız. Yemek masası ve ayrı oturma alanı içeren yüksek tavanlı büyük bir resepsiyon alanının bulunduğu villaya otantik çift kapıyla giriliyorsunuz. Evin her iki yanında bir oturma odası ve 5. yatak odası, çalışma/ofis veya spor salonu olarak kullanılabilecek ekstra bir oda. Bahçeye açılan, sulama ve sanitasyon sistemi, Roma uçlu çift yüzme havuzu, bar, barbekü alanı ve dış tuvaleti olan, tam donanımlı geniş bir mutfak ve yemek alanı. Bol miktarda zeytin ve meyve ağacının ve iki kuyunun bulunduğu bahçe, sizi kendi özel yolu olan iki yatak odalı ayrı bir misafir evine ve ihtiyaç halinde ek bina potansiyeline götürüyor. Üst katta dört adet çift kişilik yatak odasının her birinin kendi ebeveyn banyosu, gömme dolabı ve özel balkonu vardır. Odaların tamamında klima mevcut olup villada merkezi ısıtma da mevcuttur. Bu muhteşem villa gerçekten yaşamak için güzel bir yer ve tamamen mobilyalı olarak satılıyor.

Notlar