AZANT REAL ESTATES
Yetkili Azant Real Estates
Telefon +905338890087 / +905488293231

Muhteşem 3 Yataklı Bungalov - Özel Havuzlu

Satılık Bungalow - Girne, Karşıyaka, property-Details.north-cyprus

£ 249,999

Muhteşem 3 Yataklı Bungalov - Özel Havuzlu Muhteşem 3 Yataklı Bungalov - Özel Havuzlu Muhteşem 3 Yataklı Bungalov - Özel Havuzlu
Muhteşem 3 Yataklı Bungalov - Özel Havuzlu Muhteşem 3 Yataklı Bungalov - Özel Havuzlu

Hızlı Bakış

101evler İlan No #354194 İlan Tarihi 29/03/2024
Konum Girne, Karşıyaka
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Bungalow
Metrekare 150 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 1
Eşya Durumu Ful Eşyalı    

Açıklama

Karşıyaka'nın muhteşem konumunda, güneşin altındaki yeni evinize hoş geldiniz. Bu büyüleyici bungalov huzur ve sükunet sunar ve kalıcı bir ev, yazlık konut veya yatırım amaçlı gayrimenkul olarak idealdir.

Giriş salonuna adım attığınızda, sıcaklık ve davetkar bir atmosferle karşılaşacaksınız. Geniş, aydınlık ve havadar salona adım attığınızda kalite ve tasarım hemen anlaşılıyor ve salon penceresinden manzaralar muhteşem. Salonda, Kıbrıs'ta geçirdiğimiz kısa kış ayları için mükemmel bir odun ateşi bulunmaktadır. Salon, yemek alanına, oradan da arzu edebileceğiniz tüm depolama olanaklarıyla donatılmış ve terasa ve havuz alanına açılan kapılara sahip geniş bir mutfağa akmaktadır.

Bu güzel bungalovda 3 adet iyi büyüklükte çift kişilik yatak odası bulunmaktadır; bunlardan biri ana banyoludur ve muhteşem dağ manzarasına sahiptir. Tüm yatak odalarında iyi büyüklükte gardıroplar ve tavana monte edilmiş vantilatörler bulunur.

Aile banyosu, oturma alanı ve yatak odalarının yakınında, koridorda elverişli bir konuma sahiptir.

Dış alan, açık havada yemek yemenin, güneşlenmenin keyfini çıkarmak için ideal ve genel olarak dinlenmek için harika bir yer olan geniş teraslar sunmaktadır. 8 x 4 m'lik özel havuz, burayı rüya gibi bir eve dönüştürüyor ve muhteşem medikal manzarasıyla başka ne isteyebilir ki?

Bahçe boş bir tuval ve nasıl yapılacağına karar vermenizi bekliyor. olmasını diliyorsun. Şu anda kaldırım ve çakılla mükemmel bir şekilde düzenlenmiş, bakımı çok kolay.

Ayrıca bahçede tüm depolama ihtiyaçlarınız için ideal olan büyük bir baraka da var.

Tesis genelinde klima mevcuttur.

Bu mülk hakkında daha fazlasını keşfedin! Bize [email protected] adresinden e-posta yoluyla ulaşın veya 0090 548 829 32 31 numaralı telefondan bizi arayın.

Sorumluluk reddi beyanı

Bu ayrıntılar sağlanmış olup, mülkiyet ancak doğruluğu garanti edilemez ve bunlar bir sözleşme teklifi teşkil etmez. Alıcılar mülk ve tapu senetleri konusunda kendi denetimlerine güvenmelidir. Herhangi bir mülkte yer alan yukarıdaki cihazların/hizmetlerin hiçbiri tarafımızca kişisel olarak test edilmemiştir. Alıcıların, yasal bir taahhütte bulunmadan önce mülkü ve tapuyu kontrol etmesi ve ayrıca tüm cihazları/hizmetleri kontrol etmesi için nitelikli bir kişi ayarlamasını öneririz.


Notlar