Luxury in the Sun Ltd
Emlak Danışmanı Mark Whitcher
Telefon +905338224132 / +447920057080

Amazing Value New 2 Bed Penthouse Apartment on completed well maintained development

Satılık Penthouse - Gazimağusa, Küçük Erenköy, property-Details.north-cyprus

£ 95,000

Amazing Value New 2 Bed Penthouse Apartment on completed well maintained development Amazing Value New 2 Bed Penthouse Apartment on completed well maintained development Amazing Value New 2 Bed Penthouse Apartment on completed well maintained development
Amazing Value New 2 Bed Penthouse Apartment on completed well maintained development Amazing Value New 2 Bed Penthouse Apartment on completed well maintained development

Hızlı Bakış

101evler İlan No #354631 İlan Tarihi 01/04/2024
Konum Gazimağusa, Küçük Erenköy
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Penthouse
Metrekare 72 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 0
Bina Yaşı 5 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu - Dairenin Katı 2

Açıklama

2 Yatak Odalı Penthouse Daire, korunaklı bir yeşillik vahasında yer almaktadır,  En yakın plaja sadece 2 dakika uzaklıkta, YENİ mobilyasız olarak satılmaktadır - resimler sadece örnektir.

Muhteşem deniz ve Dağ manzaraları, Sessiz bir doğa hissi ve muhteşem bahçeler ve olanaklara sahip, olgun ve iyi yönetilen bir sitede yer almaktadır.

Küçük Erenköy'de, Tatlısu Köyü'nden kısa bir süre önce yer alan sitenin fonunda tam Dağ ve Deniz Manzarası bulunmaktadır. harcamaları muhteşem.

İki açık yüzme havuzu ve bir kapalı yüzme havuzu, tesis bünyesinde spor salonu, tesis bünyesinde Restaurant Bar ve Yönetim Ofisi bulunmaktadır.

Daire geniş bir açık plana sahiptir. mutfak, yemek alanı ve salon alanı. Bu, sıcak yaz akşamlarında manzarayı hayranlıkla izleyerek dinlenmek için mükemmel olan terasa açılmaktadır. Ebeveyn Yatak Odası geniştir ve terasa açılan çift camlı kapılara sahiptir. Sabah uyanmak için bundan daha mükemmel bir manzara bulamazsınız. Hem Ebeveyn Yatak Odası hem de Çift Kişilik Yatak Odası bol ışıkla doludur ve her ikisinde de kıyafetlerinizi saklamak için ideal olan gömme dolaplar bulunur. Dairenin her yerinde klima ve aile boyutunda bir banyo bulunmaktadır.

Bu tek seferlik güzel daireyi görmek için lütfen bugün Luxury in the Sun ile iletişime geçin.

72m2 iç alan ve 18m teras

Avantajları:
İç Mekan, Dış Mekan ve Çocuklar için Ortak Havuzlar
Düz ekran TV'ler içeren tam donanımlı spor salonu
Jakuzi ve Sauna
Güzel Yetişkin Bahçeleri
Ulusal koruma alanında yer alır
Oyun Süiti
Mini Golf
Restoran ve Bar
24 Saat Güvenli kapı kompleksi
Sahada yönetim ve bakım ekibi

Trafo Ücreti 1200 GBP £

Bakım Ayda 100 GBP £



Notlar