Overseas Cyprus Properties
Emlak Danışmanı Cihan ULUDAĞ
Telefon +905338540200 / +905488484888

"Denize Sıfır Konumda, Ticari ve Konut İzinli, Yola Sahip 2 Dönüm 1 Evlek Mükemmel Lokasyonlu ister villalık isterde yatırımlık satılık Arazi!"

Satılık Konut ve Ticari İmarlı Arsa - İskele, Bahçeler, property-Details.north-cyprus

£ 2,600,000

"Denize Sıfır Konumda, Ticari ve Konut İzinli, Yola Sahip 2 Dönüm 1 Evlek Mükemmel Lokasyonlu ister villalık isterde yatırımlık satılık  Arazi!" "Denize Sıfır Konumda, Ticari ve Konut İzinli, Yola Sahip 2 Dönüm 1 Evlek Mükemmel Lokasyonlu ister villalık isterde yatırımlık satılık  Arazi!" "Denize Sıfır Konumda, Ticari ve Konut İzinli, Yola Sahip 2 Dönüm 1 Evlek Mükemmel Lokasyonlu ister villalık isterde yatırımlık satılık  Arazi!"
"Denize Sıfır Konumda, Ticari ve Konut İzinli, Yola Sahip 2 Dönüm 1 Evlek Mükemmel Lokasyonlu ister villalık isterde yatırımlık satılık  Arazi!" "Denize Sıfır Konumda, Ticari ve Konut İzinli, Yola Sahip 2 Dönüm 1 Evlek Mükemmel Lokasyonlu ister villalık isterde yatırımlık satılık  Arazi!"

Hızlı Bakış

101evler İlan No #354804 İlan Tarihi 02/04/2024
Konum İskele, Bahçeler Tapu Türü Türk Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Arsa / Konut ve Ticari İmarlı Arsa
Metrekare 3000 m2
İmar Oranı (%) 35 Kat İzni 2

Açıklama


🚩 İSKELE / BAHÇELER

🚩 DENİZE SIFIR

🚩TÜRK KOÇANLI

🚩2 DÖNÜM 1 EVLEK

🚩KONUT VE TİCARİ İZİNLİ

🚩İSKELE KARPAZ ANAYOLUNA 50 METRE

🚩ELEKTRİK SU ALTYAPISI MEVCUT

🚩ASFALT YOLU MEVCUT

Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

tel: 05338540200

iskele Bahçeler Bölgesi'nde, denize komşu, muhteşem manzaralar sunan 2 dönüm 1 evlek genişliğindeki bu arazi, hayallerinizdeki yaşam ve yatırım fırsatını sunuyor. Konut ve ticari izinleriyle donatılmış bu arazi, her türlü projeye uygun zemin sunuyor.

Sabahları uyandığınızda, doğanın huzur dolu kollarında güne başlamak istiyorsanız, bu arazi tam size göre. Güneşin doğuşunu izlerken denizin eşsiz yansımalarını görmek, deniz meltemlerinin huzur veren esintilerini hissetmek için bu fırsatı kaçırmayın.

Arazi, kumsalın sınırlarında yer alarak ticari faaliyetler için ideal bir konum sunuyor. Restoran, kafe, bar gibi birçok farklı işletmeye ev sahipliği yapabilecek geniş yapısı ve stratejik konumuyla yatırımcıların ilgisini çekiyor. Üstelik 2 kat izniyle, yatırım veya villa yapımı için de mükemmel bir seçenek sunuyor.

Iskele kapraz yolu ile deniz arasında bulunan arazi, hem ulaşım kolaylığı sağlıyor hem de eşsiz bir manzara sunuyor. Bu özellikleriyle, hayalinizdeki yaşam tarzını oluşturmak veya yatırımlarınızı değerlendirmek için mükemmel bir fırsat sunuyor.

Iskele Bahçeler Bölgesi'nde bu eşsiz araziyi keşfedin ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için ilk adımı atın. Detaylı bilgi ve rezervasyon için hemen bizimle iletişime geçin.



Notlar