VELES PROPERTY
Emlak Danışmanı Philipp Babenko
Telefon +905428828449 / +905428828449

SA0149 LONG BEACH'TEKİ İSKELE'DEKİ STÜDYO/ İKİNCİL

Satılık Studio - İskele, Long Beach, property-Details.north-cyprus

£ 90,000

SA0149 LONG BEACH'TEKİ İSKELE'DEKİ STÜDYO/ İKİNCİL SA0149 LONG BEACH'TEKİ İSKELE'DEKİ STÜDYO/ İKİNCİL SA0149 LONG BEACH'TEKİ İSKELE'DEKİ STÜDYO/ İKİNCİL
SA0149 LONG BEACH'TEKİ İSKELE'DEKİ STÜDYO/ İKİNCİL SA0149 LONG BEACH'TEKİ İSKELE'DEKİ STÜDYO/ İKİNCİL

Hızlı Bakış

101evler İlan No #355642 İlan Tarihi 05/04/2024
Konum İskele, Long Beach Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Studio
Metrekare 35 m2
Oda Sayısı 1+0 Banyo 1
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 15
Eşya Durumu - Dairenin Katı 10

Açıklama

İskele'deki Long Beach'teki stüdyo dikkatinizi çekecek!
Komplekste, konforlu yaşam ve eğlence için yeni altyapıya sahip lüks stüdyo! Yeni daire blokları denize sadece 250 metre uzaklıktadır. Her gün özel konut sahipleri sahil manzarasının keyfini çıkarabilecekler.
KOMPLEKSİN ALTYAPISIGrand Sapphire Resort projesi, Kuzey Kıbrıs'taki en büyük ve en mükemmel projedir. Altyapının gelişimi açısından eşi benzeri yok. Denize ve plajlara yakın konum, yüzlerce erdemden sadece biridir. Kompleksin topraklarında, adanın en büyüğü «Punta Cana» olmak üzere 10'dan fazla yüzme havuzu bulunmaktadır. Alanı 4.000 metrekaredir. metre. Sakinlere çok çeşitli spor alanları, muhteşem bir açık hava sineması ve birçok renkli kaydırak ve cazibe merkezinin bulunduğu bir su parkı sunulmaktadır. Spor salonunun hizmetlerinden yararlanılabilir, spa ve güzellik salonundan yararlanılabilir.
ÖZEL PLAJ VE PLAJ KULÜBÜGrand Sapphire Resort, konuklarına sahil boyunca konforlu ve lüks bir tatil için olağanüstü koşullar sunmaktadır. Gerekli tüm ekipman ve olanaklarla donatılmış Pera Mackenzie Beach Club, eşsiz bir hizmet seviyesi sunmaktadır.
Konuklar günün herhangi bir saatinde plajda konaklamanın keyfini çıkarabilir, modern olanakların ve lüksün keyfini yaygara veya taşma olmadan çıkarabilirler. Özel bir plaja sahip olmak, ziyaretçileri mekanı işgal etme ve şezlong kiralama konusunda endişelenmekten kurtarır.
Konuklar geniş ve konforlu plaja ek olarak, çeşitli gurme yiyecek ve içeceklerin sunulduğu özel restoran ve barı da ziyaret edebilirler. Bu, deniz kıyısında rahatlamak ve mutfak lezzetlerinin tadını çıkarmak için ideal bir atmosfer yaratır.
Genel olarak, Pera Mackenzie plaj kulübü ile Grand Sapphire Resort, sahil tatillerinde konfor, lüks ve mahremiyete değer verenler için olağanüstü olanaklar sunmaktadır.
Long Beach'teki İskele'deki stüdyo sizi bekliyor!

Notlar