cyprustay
Yetkili tolga benli
Telefon +905428770147 / +905428910147

Girne Merkezde 2+1 Rezidans apartman, Limana Yürüme Mesafesinde

Günlük Kiralık Daire - Girne, Aşağı Girne, property-Details.north-cyprus

₺ 2,200

Girne Merkezde 2+1 Rezidans apartman, Limana Yürüme Mesafesinde Girne Merkezde 2+1 Rezidans apartman, Limana Yürüme Mesafesinde Girne Merkezde 2+1 Rezidans apartman, Limana Yürüme Mesafesinde
Girne Merkezde 2+1 Rezidans apartman, Limana Yürüme Mesafesinde Girne Merkezde 2+1 Rezidans apartman, Limana Yürüme Mesafesinde

Hızlı Bakış

101evler İlan No #355770 İlan Tarihi 06/04/2024
Konum Girne, Aşağı Girne
Durum Günlük Kiralık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 55 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 1
Bina Yaşı 2 Kat Sayısı 6
Eşya Durumu Ful Eşyalı Dairenin Katı 3

Açıklama

1+1,2+1,3+1 Rezidans apartman Dairelerimizde En lüks otel konforunda, tatil yapacak misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet ,sıcak su, temiz yataklar ve havlu hizmeti sunulmaktadır. Sadece kişisel eşyalarınızı getirmeniz yeterlidir.

     Girne çarşı merkezinde bulunan dairelerimiz, kumarhane otellerine yürüme mesafede, Bu rezidans binada toplam 12 adet 1+1,2+1ve 3+1 dairelerimiz bulunmaktadır, 2 yatak odası, 1 Wc&Banyo ve mutfak ile 5 yetişkin kişiye kadar beraber konaklamayı rahatlıkla kaldırabilir. Sessiz ve sakin bir konumda olan dairemiz, misafirler gündüz vakitlerini aktif geçirip, akşamları sakinliğin içinde dinlenebilirler.

     Dairemiz geniş yatak odaları ve her odada iki kişilik yatak ve salonda tek kişilik çekyat ile misafirleri için kolay bir konaklama imkanı sağlar. Aynı zamanda tam donanımlı mutfağı, Salonda ve her iki odada klima, TV ve uydu sistemi, wifi, sizin için temiz nevresim takımı, banyo havluları, özel otopark ile güzel bir tatil vaad etmekteyiz. Aynı zamanda Ev-Havalimanı transferleri ve VIP catering servisi sağlamaktayız.

3 gün altı konaklamalarda ekstra temizlik bedeli almaktayız.

     İhtiyacınız olan bütün konforu sağlamak için buradayız, Farklı lokasyonda birçok günlük kiralık dairemiz bulunmaktadır, bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.


Notlar