Premium Realty
Broker Ali Kaan
Telefon +905428585588 / +903924445588

Bahcelide 3 yatak odalı havuzlu villa

Satılık Villa - Girne, Bahçeli, property-Details.north-cyprus

£ 389,950

Bahcelide 3 yatak odalı havuzlu villa Bahcelide 3 yatak odalı havuzlu villa Bahcelide 3 yatak odalı havuzlu villa
Bahcelide 3 yatak odalı havuzlu villa Bahcelide 3 yatak odalı havuzlu villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #356027 İlan Tarihi 08/04/2024
Konum Girne, Bahçeli Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 145 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 6 - 10 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız    

Açıklama

Esentepe'deki Bahçeli bölgesinde bulunan Sunset Valley projesindeki 3 yatak odalı bu özel villa, kaliteli ve şık bir yaşam sunuyor. Modern Akdeniz tarzıyla tasarlanmış olan bu villa, harika manzaralarıyla sakin ve lüks bir yaşam vaat ediyor.
Villa, geniş bahçesiyle göz kamaştırıyor; içinde nar, portakal, şeftali ve palmiye ağaçları bulunuyor. Ayrıca, rahatlatıcı bir 8x4 yüzme havuzu ve keyifli bir teras mevcut. İç mekan ise ferah ve sıcak bir atmosfere sahip. Şömineli oturma odası ve bahçe manzaralı mutfak, aileniz ve misafirlerinizle keyifli anlar yaşamanız için ideal ortamı sunuyor.
Villada toplam üç yatak odası bulunuyor; ikisi alt katta ve biri üst katta yer alıyor. Ana yatak odasında özel bir banyo ve teras mevcut, buradan manzaraların tadını çıkarabilirsiniz.
Ek olarak, villa tüm odalarda klima, sineklikler, odun depolama alanı, ek depolama için bir kulübe ve bahçe bakımını kolaylaştıran bir sulama sistemiyle donatılmış.
Tranquil bir sokakta bulunan bu villa, size seçkin bir yaşam tarzı sunarken, yakındaki restoranlar, mağazalar ve plajlara kolay erişim imkanı sağlıyor. Bu benzersiz fırsatı kaçırmayın, randevunuzu hemen alın!

Notlar