VELES PROPERTY
Emlak Danışmanı Philipp Babenko
Telefon +905428828449 / +905428828449

SV-31113 KARŞIYAKA'DA SİZİN İÇİN HAZIR VİLLA/İKİNCİL

Satılık Villa - Girne, Karşıyaka, property-Details.north-cyprus

£ 235,000

SV-31113 KARŞIYAKA'DA SİZİN İÇİN HAZIR VİLLA/İKİNCİL SV-31113 KARŞIYAKA'DA SİZİN İÇİN HAZIR VİLLA/İKİNCİL SV-31113 KARŞIYAKA'DA SİZİN İÇİN HAZIR VİLLA/İKİNCİL
SV-31113 KARŞIYAKA'DA SİZİN İÇİN HAZIR VİLLA/İKİNCİL SV-31113 KARŞIYAKA'DA SİZİN İÇİN HAZIR VİLLA/İKİNCİL

Hızlı Bakış

101evler İlan No #356242 İlan Tarihi 09/04/2024
Konum Girne, Karşıyaka
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 200 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 3
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı    

Açıklama

Karşıyaka'da hazır bir villa sizin için dikkatinizi çekecek!
Satılık villa 8 yüz dönümlük arazide yer almaktadır. Bu nedenle villanın 3 araçlık geniş otoparkı bulunmaktadır. Çok sayıda meyve ağacı ve egzotik bitkinin bulunduğu geniş bahçe. Dirgen sadece 2 tarafta komşulara sahiptir ve hem yüksek çitlerle hem de yeşil çalılarla çevrelenmiştir. Böylece villa tamamen özel hale gelir ve egzotik bitkilerin yeşilliklerine gömülür.
Birinci kata çıktıktan sonra, ferforje mobilyalara ve kanepeli ahşap oymalı koltuklara sahip geniş bir oturma odası gözümüze açılacak. Ayrıca şömine bu iç mekana özel bir rahatlık katıyor. Mutfak, doğal taş tezgahlı bir ada ile çevrilidir ve istenirse mutfağa bitişik terasa çıkarılabilen bir yemek masası vardır. Teras güneş karşıtı bir kaplamaya sahiptir ve tüm güneşli gün boyunca sıcak değildir. Ayrıca geniş teras oturma odasına bitişiktir ve tamamen kaldırım levhalarıyla örtülü ve barbekü alanına sahip arka verandaya inişi vardır.
Evin uzak taraflarından birinde, bahçe aletleri için bir kulübenin ve eve pompalanan bir varil suyun bulunduğu bir hizmet avlusu bulunmaktadır. Evin zemin katında ayrıca misafir yatak odası ve ortak banyo bulunmaktadır. Ayrıca, ikinci kata çıkan merdivenlerin altında sokak kıyafetleri, ayakkabılar ve diğer küçük şeyler için yer var. Bahçeye bakan ve bitkilerin evin içinde büyüdüğü hissini veren panoramik pencereyi fark etmemek imkansızdır. İkinci katta, bir sandalyede oturmanın ve kitap okumanın keyifli olduğu birçok pencereli ortak bir oturma alanına giriyoruz. Bu alanda ortak bir banyo ve biri kendi banyosuna sahip iki yatak odası ve ikinci kattaki terasa erişimi bulunmaktadır. Bu terastan panoramik deniz ve dağ manzarası sunulmaktadır. Kelimelerle, fotoğraflarla ve videolarla tüm güzelliği aktaramazsınız. Her şeyi kendi gözlerinizle görmek ve kendinize güzel bir villa satın almak için görüntüleme talebinizi bırakın.
Yani Karşıyaka'da hazır bir Villa sizin için bekliyor!

Notlar