VELES PROPERTY
Emlak Danışmanı Philipp Babenko
Telefon +905428828449 / +905428828449

SV-31112 ALSANCAK'TA SİZİN İÇİN HAZIR VİLLA/İKİNCİL

Satılık Villa - Girne, Alsancak, property-Details.north-cyprus

£ 275,000

SV-31112 ALSANCAK'TA SİZİN İÇİN HAZIR VİLLA/İKİNCİL SV-31112 ALSANCAK'TA SİZİN İÇİN HAZIR VİLLA/İKİNCİL SV-31112 ALSANCAK'TA SİZİN İÇİN HAZIR VİLLA/İKİNCİL
SV-31112 ALSANCAK'TA SİZİN İÇİN HAZIR VİLLA/İKİNCİL SV-31112 ALSANCAK'TA SİZİN İÇİN HAZIR VİLLA/İKİNCİL

Hızlı Bakış

101evler İlan No #356255 İlan Tarihi 09/04/2024
Konum Girne, Alsancak Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 160 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı    

Açıklama

Alsancak'ta hazır bir villa sizin için dikkatinizi çekecek!
Alsancak'ın merkezinde İngiliz Okulu'na 5 dakikalık yürüme mesafesinde satılık rahat villa. Yurtdışındaki çocuklara öğretmeyi hayal eden genç bir aile için mükemmeldir. Ayrıca Alsancak devlet okulları da birkaç dakika uzaklıktadır. Çocuklu ailelere ek olarak, Kıbrıs'ta bir cennette yaşlılıkla tanışmak isteyenler için mükemmeldir. Ve tabii ki bir yatırım olarak, çünkü villa kiralamak ve hatta böyle bir yerde hem günlük hem de uzun süreli kiralamalarda her zaman talep görmektedir. Yani, aslında sadece ailenizin geleceğine yatırım yapmakla kalmıyorsunuz, aynı zamanda bundan da para kazanabilirsiniz.
Lokasyonda, öncelikle villaya giderken sadece bakkal süpermarketleriyle değil, aynı zamanda farklı restoranlarla da karşılaşacaksınız, ikincisi – bahçenizde çeşitli bitkiler seçebileceğiniz bir bahçe merkezi. Evin kendisi otele yakındır. Evin üç yatak odası var ve hepsi ikinci katta yer alıyor, yatak odalarından birinde panoramik deniz manzaralı ve Merit otellerine bakan bir balkon var. İkinci yatak odasının aynı yöne bakan bir penceresi vardır, üçüncü yatak odası çocuk odasıdır ve dağlara ve İngiliz okuluna bakmaktadır. İkinci katta ortak bir banyo bulunmaktadır.
Zemin kat üç alana ve merdivenlerin altında ortak banyo ve çamaşır odası bulunan bir giriş holüne ayrılmıştır. Odanın her iki yanında şömineli ve panoramik pencereli geniş oturma odası, açıldığında temiz havanın klimayı kullanma ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Mutfağın oturma odasından pratik olarak ayrılması doğal taştan yapılmış bir bara sahiptir. Mutfaktan şemsiyeli bir masa ve açık havada dinlenmek için sandalyelerin bulunduğu havuz kenarındaki terasa çıkabilirsiniz. Havuz kenarında, güneş alan terasta güneşlenmek için şezlonglar vardır.
Evin sadece bir araba için park yeri vardır, ancak başka bir araba yerleştirilerek bu park yeri uzatılabilir. Bahçe aletleri için bir ev binası da bulunmaktadır.Böyle bir yerdeki bir ev nadiren satışta görünür ve kural olarak piyasada uzun süre dayanmayacaktır. Kıbrıs'ta kendinize bu harika villayı satın alma şansını kaçırmayın.
Alsancak'ta hazır bir Villa sizin için bekliyor!

Notlar