Tibet Realty Co.
Emlak Danışmanı Missy Tim
Telefon +905338828139 /

Cennete Kaçış: Girne Zeytinlik'te Kiralık Lüks 3 Yatak Odalı Villa

Günlük Kiralık Villa - Girne, Zeytinlik, property-Details.north-cyprus

£ 150

Cennete Kaçış: Girne Zeytinlik'te Kiralık Lüks 3 Yatak Odalı Villa Cennete Kaçış: Girne Zeytinlik'te Kiralık Lüks 3 Yatak Odalı Villa Cennete Kaçış: Girne Zeytinlik'te Kiralık Lüks 3 Yatak Odalı Villa
Cennete Kaçış: Girne Zeytinlik'te Kiralık Lüks 3 Yatak Odalı Villa Cennete Kaçış: Girne Zeytinlik'te Kiralık Lüks 3 Yatak Odalı Villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #356641 İlan Tarihi 13/04/2024
Konum Girne, Zeytinlik
Durum Günlük Kiralık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 180 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 3
Bina Yaşı 5 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı    

Açıklama

Girne Zeytinlik'in büyüleyici manzarasının ortasında yer alan 3 yatak odalı enfes günlük kiralamamızla unutulmaz bir tatil deneyimine başlayın. Lüks bir dinlenme arayan gezginler için mükemmel bir şekilde uygun olan bu muhteşem villa, konaklamanız için geniş alan ve konfor sağlayan 3 geniş yatak odası ve 3 tertemiz banyo sunmaktadır.
Büyüleyici Zeytinlik köyüne sadece 50 metre uzaklıkta ve Girne'nin hareketli merkezine bir taş atımı uzaklıkta elverişli bir konuma sahip olan villamız, tarihi yerler, hareketli pazarlar ve el değmemiş plajlar dahil olmak üzere bölgenin en gözde turistik mekanlarına kolay erişim sağlar.
Yemyeşil zeytin ağaçlarıyla çevrili, nefes kesen dağ ve deniz manzarasına sahip tesisimiz, dinlenebileceğiniz ve doğayla yeniden bağlantı kurabileceğiniz sakin bir vaha sunmaktadır. Akan suyun rahatlatıcı sesinin ve yaprakların hafif hışırtısının huzur ve rahatlama hissi yarattığı Zen bahçelerimizin sakin ortamına kendinizi kaptırın.
İster romantik bir kaçamak, ister aile tatili, ister yalnız bir macera arıyor olun, 3 yatak odalı günlük kiralamamız lüks, konfor ve eşsiz güzelliklerle dolu unutulmaz bir kaçış vaat ediyor. Konaklamanızı bugün bizimle yapın ve cennetteki mükemmel tatili deneyimleyin.

Notlar