Intendox LTD.
Emlak Danışmanı INTENDOX LTD
Telefon +905488550010 /

"Olymp Seaside: Lefke'de Lüks Yaşam" (Türkçe, İngilizce, Rusça)

Satılık Studio - Lefke, Gaziveren, property-Details.north-cyprus

£ 54,700

"Olymp Seaside: Lefke'de Lüks Yaşam" (Türkçe, İngilizce, Rusça) "Olymp Seaside: Lefke'de Lüks Yaşam" (Türkçe, İngilizce, Rusça) "Olymp Seaside: Lefke'de Lüks Yaşam" (Türkçe, İngilizce, Rusça)
"Olymp Seaside: Lefke'de Lüks Yaşam" (Türkçe, İngilizce, Rusça) "Olymp Seaside: Lefke'de Lüks Yaşam" (Türkçe, İngilizce, Rusça)

Hızlı Bakış

101evler İlan No #356684 İlan Tarihi 14/04/2024
Konum Lefke, Gaziveren Tapu Türü Türk Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Studio
Metrekare 45 m2
Oda Sayısı 1+0 Banyo 1
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 10
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 1

Açıklama

Lefke'de, Gaziveren bölgesinde bulunan adanın en yeni modern konut kompleksi projesinin amacı, müşterilerimizin konforunu ve yaşam kalitesini artırmak ve aynı zamanda şehir ve bölgenin değerini artırmaktır.
Tarihte çeşitli medeniyetlerin yaşadığı Lefke, sadece 'cittaslow' bir şehir değil, aynı zamanda çilek, portakal, üzüm gibi tropikal meyvelerin keyifli ve eğlenceli festivallerine ev sahipliği yapmaktadır.
Akdeniz'in adayı uyumlu bir şekilde sardığı Lefke, size rahat bir aile tatilinden aktif bir tatil deneyimine kadar çeşitli eğlenceler sunar: kompleksten 10 dakika uzaklıkta bulunan SMS Golf Club golf sahası, 12 dakika uzaklıkta bulunan Mağusa Arkeoloji ve Doğa Müzesi.Girne/Kyrenia şehri ise sadece bir saatlik sürüş mesafesindedir ve Kuzey Kıbrıs'ın en ünlü cazibe merkezlerine ev sahipliği yapmaktadır, bu cazibe merkezleri arasında 7. yüzyılda Bizanslılar tarafından Arap korsanlarına karşı koruma amacıyla kurulan Girne Kalesi, Girne Limanı, 1860 yılında inşa edilen Ortodoks Kilisesi olan Aziz Mikail Kilisesi, Chrysokava Katakombaları ve Bellapais Manastırı gibi Kuzey Kıbrıs'ın en çarpıcı ortaçağ Gotik mimarisinin bir örneği olarak adlandırılanlar bulunmaktadır.
Akdeniz'in adayı uyumlu bir şekilde sardığı Lefke, denizden 55 km uzaklıkta bulunan Troodos kayak merkezi ve aynı zamanda denizden 8 km uzaklıkta bulunan CMC golf sahası ile size farklı deneyimler sunar.Aynı zamanda eğitim şehri olarak da bilinen Lefke, 3 üniversiteye ev sahipliği yapmaktadır. Bunlar:Lefke Avrupa Üniversitesi,Kıbrıs Sağlık Bilimleri Üniversitesi,ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi'dir.
Olympia Seaside projesi, 8600 m2'lik bir alana inşa edilmiş olup 4 blok ve 336 daireden oluşmaktadır.Bu daireler;76 adet stüdyo daire176 adet 1 yatak odalı daire80 adet 2 yatak odalı daire4 adet 3 yatak odalı daire içermektedir.
Sosyal Alanlar:Olympia Seaside projemizin sosyal alanlarını tasarlarken, sevdiklerinizle rahat ve keyifli anlar yaşamanızı amaçladık. Bu bağlamda;2 açık yüzme havuzuÇocuk kaydıraklı havuzKapalı yüzme havuzuTürk hamamı (Hamam)SaunaBuhar odasıFitness merkeziKapalı sinemaAçık hava sinemasıKapalı çocuk oyun alanıAçık hava çocuk oyun alanıÇok amaçlı sahaHavuz başı barıKafeMangal alanıMasaj odalarıÇalışma ofisi ve kütüphaneYönetim ofisiHavuz başı oturma alanları tasarlandı.
Teknik Özellikler:Yaşam kalitenizi artıracak ve size konfor sağlayacak teknik özellikler;Kompleks TesisleriJeneratörSu deposuUydu sistemiWifi altyapısıKlima dış ünite alanlarıElektrik ve tesisat müdahale koridorlarıDaire olanaklarıHer oda için klima altyapısıSıcak su altyapısı (anında su ısıtıcı)Spot lambalar, güvenli anahtar priz modülleriSeramik zemin kaplamalarıYıkanabilir antibakteriyel duvar boyalarıSüspansiyon tavanlarÇift camlı ısı ve ses yalıtımlı cephe pencereleriMutfak, banyo/tuvalet dolaplarıBirinci sınıf seramik ve armatürlerYüksek güvenlikli cam korkuluklarAhşap oda kapılarıÇöp odası ve atık şutu
Güvenlik ve Çevre:Sizi güvende hissettirecek detaylar;Acil toplanma alanlarıAcil durum ve yangın kaçışları ve yangın kapılarıKamera sistemiÇelik kapılarVideo interkom sistemiHer daire için sızıntı akım rölesi ve sistemÇocuk korumalı anahtarlar ve prizlerSite çevre güvenlik duvarları ve kontrollü girişPeyzaj ve peyzaj çalışmasıBalkon peyzajı
Elektrikli araç şarj istasyonu altyapısı

Notlar