Unwin Estates
Emlak Danışmanı Mark Unwin
Telefon +905338243533 /

Çatalköy'de Satılık 3 Yatak Odalı Bungalov

Satılık Bungalow - Girne, Çatalköy, property-Details.north-cyprus

£ 309,950

Çatalköy'de Satılık 3 Yatak Odalı Bungalov Çatalköy'de Satılık 3 Yatak Odalı Bungalov Çatalköy'de Satılık 3 Yatak Odalı Bungalov
Çatalköy'de Satılık 3 Yatak Odalı Bungalov Çatalköy'de Satılık 3 Yatak Odalı Bungalov

Hızlı Bakış

101evler İlan No #357495 İlan Tarihi 17/04/2024
Konum Girne, Çatalköy Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Bungalow
Metrekare 1000 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 16 - 20 Kat Sayısı 0
Eşya Durumu Yarı Eşyalı    

Açıklama

  • Ebeveyn Banyolu ve Ebeveyn Yatak Odalı 3 Çift Kişilik Yatak Odası
  • Roma Sonlu Özel Yüzme Havuzu
  • 1 Dönümlük Yetişkin Bahçeye Yaklaşıyor
  • Uzak Deniz ve Dağ Manzaralı
  • Birkaç Araçlık Kapalı Otopark
  • Aranan Bölgede Huzurlu Konum

Giriş Salon 15'x 8'4” – Geniş deniz manzaralarından yararlanan oturma alanı ile düzenlenmiş kapalı teras üzerinden erişilir, bu alana girildiğinde tonozlu tavan ve karo zemin ile ana konaklama birimine serbest bir akış sağlanır.


 


Salon 20'9”x 13'1” – çift yarım camlı kapılar ön tarafta pencereleri ve yan terasa sürgülü veranda kapıları olan bir cephe odası, tonozlu tavan, duvara monte klima ünitesi, merkezi siyah dökme demir odun sobası, fayans zemin, çift yarım camlı kapılar;


 


Mutfak / Lokanta 23'9”x 10' – Tonozlu tavanı, arkada çift sürgülü pencereleri ve çift cepheli odası yarım camlı kapı yan yana, terasa ve havuza / bahçeye açılan çift veranda kapılarıdır. Krem rengi masif ahşapla kaplanmış, göz ve taban seviyesinde ankastre mutfak ünitesi, çalışma tezgahı, musluklu gömme kalıplı lavabo, aspiratörlü gazlı ocak, gömme elektrikli fırın, çamaşır makinesi fayanslı zeminden oluşan kapsamlı ürün yelpazesi.


 


İç Salon – giriş salonunun dışında, karo zeminli ve aşağıdakilere erişime izin veren;


 


Ebeveyn Yatak Odası 14'11”x 12'2” – Arkaya doğru çift sürgülü pencere, tonozlu tavan, duvara monte klima, karo zemin , kemer şuraya:


 


Giyinme alanı - tüm askılara yerleştirilmiş çeşitli koğuş bornozları ve raflar, karo zemin, kapı:


 


Banyo – Giyinme alanından erişim, arkada buzlu pencere , seramik karo duvarlar, batarya musluklu ve duşlu camlı köşe duşu, batarya musluklu ayaklı lavabo, duvara monte ayna, alçak seviye WC, fayans zemin.


 

< /p>
Yatak Odası 2 - 17'4”x 12'9” – yan tarafta çift sürgülü pencere, tonozlu tavan, tüm askı ve raflara yerleştirilmiş çeşitli gömme dolaplar, fayanslar kat.


 


Yatak odası 3 - 16'8”x 10'8” – Çift yönlü oda ön ve yan tarafta çift sürgülü pencere, tonozlu tavan, tüm askı ve raflara yerleştirilmiş çeşitli gömme dolaplar, karo zemin.


 


< güçlü>Aile Banyosu/WC - Ön tarafta buzlu pencere, seramik karo duvarlar, musluklu ve camlı kayar ekranlı çift duşakabin, musluklu ayaklı lavabo, duvara monte ayna, alçak seviye WC , karo zemin.


 


Yüzme Havuzu – Villanın yan tarafında yer alır ve her yerden iyi erişime sahiptir. 8 m x 4 m boyutunda ve basamaklı Roma ucuna sahip alanlar.


 


Dışarıda – Mülk, 3/4 araba park etme, etrafı sarılmış olgun, geniş bir bahçe, iyi stoklanmış sınırlar, yerel meyve ağaçları, dolambaçlı yollar, özel amaçlı inşa edilmiş kulübe / depolama ve tümü kapalı bir bahçeyle çevrili bir dizi özelliğe sahiptir. taş ve bükülmüş ferforje sınır.

Notlar