Tibet Realty Co.
Emlak Danışmanı Missy Tim
Telefon +905338828139 /

Girne/Edremit'te Bu Muhteşem 5+2 Havuzlu Villaya Bugün Sahip Olun

Satılık Villa - Girne, Edremit, property-Details.north-cyprus

£ 800,000

Girne/Edremit'te Bu Muhteşem 5+2 Havuzlu Villaya Bugün Sahip Olun Girne/Edremit'te Bu Muhteşem 5+2 Havuzlu Villaya Bugün Sahip Olun Girne/Edremit'te Bu Muhteşem 5+2 Havuzlu Villaya Bugün Sahip Olun
Girne/Edremit'te Bu Muhteşem 5+2 Havuzlu Villaya Bugün Sahip Olun Girne/Edremit'te Bu Muhteşem 5+2 Havuzlu Villaya Bugün Sahip Olun

Hızlı Bakış

101evler İlan No #358595 İlan Tarihi 22/04/2024
Konum Girne, Edremit Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 800 m2
Oda Sayısı 5+1 Banyo 5
Bina Yaşı 5 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı    

Açıklama

Mülk 5+2 villadır, yani beş yatak odası, ofis veya ekstra yatak odası olarak kullanılabilecek iki ek oda ve tamamı en-suite dört banyoya sahiptir. Roma mimarisine sahip olup, geniş bir salonu ve çatıda 70 m2'lik terası da dahil olmak üzere 260 m2 kapalı alana sahip ferah bir yerleşim planına sahiptir. Villa, geniş bir bahçe ile bol miktarda açık alan sunan, 800 m2'lik cömert bir arazi üzerinde yer almaktadır.
İçeride banyolardan birinde jakuzi gibi lüks olanaklar bulacaksınız. Tüm yatak odaları en-suite olup sakinler için maksimum konfor ve mahremiyet sağlar. Ayrıca çalışma ve dinlenme için geniş alan sağlayan bir ofis odası ve iki oturma odası bulunmaktadır.
Açık alan da aynı derecede etkileyici olup, Akdeniz ikliminin tadını çıkarmak için mükemmel olan 5x10 havuza sahiptir. Villa, hem dağların hem de denizin muhteşem manzarasını sunarak sakin ve huzurlu bir atmosfer yaratmaktadır.
Konum açısından tesis, önemli olanaklara ve ilgi çekici yerlere yakın elverişli bir konuma sahiptir. Çatalköy'e kolay erişim ile Lefkoşa, Lapta ve Girne'ye kısa bir sürüş mesafesindedir. Villa ayrıca okullara, marketlere, restoranlara ve diğer temel hizmetlere de yakındır.
Pratik özellikler arasında uydu hazırlığı, klimalar ve mobilyalı iç mekanlar bulunmaktadır. Mülkte ayrıca açık otopark alanı mevcuttur ve ödenen tüm vergilerle tamamen uyumludur, tapuları hazırdır ve krediye uygundur.
Genel olarak bu villa, birinci sınıf bir konumda lüks bir yaşam tarzı sunuyor ve bu da onu potansiyel alıcılar için ideal bir yatırım fırsatı veya hayalindeki ev haline getiriyor.

Notlar