Unwin Estates
Emlak Danışmanı Mark Unwin
Telefon +905338243533 /

Lapta'da Satılık 3 Yatak Odalı Villa

Satılık Villa - Girne, Lapta, property-Details.north-cyprus

£ 425,000

Lapta'da Satılık 3 Yatak Odalı Villa Lapta'da Satılık 3 Yatak Odalı Villa Lapta'da Satılık 3 Yatak Odalı Villa
Lapta'da Satılık 3 Yatak Odalı Villa Lapta'da Satılık 3 Yatak Odalı Villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #359476 İlan Tarihi 26/04/2024
Konum Girne, Lapta Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 500 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 3
Bina Yaşı 6 - 10 Kat Sayısı 1
Eşya Durumu Eşyasız    

Açıklama

3 Adet Çift Kişilik Yatak Odası Tamamı ManzaralıEbeveyn ve Giyinme Odasından Ebeveyn Yatak OdasınaMerkezi Özel Aşırı Akışlı Yüzme HavuzuInverter AC'lerle Tamamen KlimalıHuzurlu ve Gözlerden Uzak Yüksek KonumMuhteşem Uzaklara Ulaşan Deniz ve Dağ Manzaraları
Giriş Holü - Mermer efektli zeminlerin ötesinde, salon ve ana konaklama birimine açılan alana büyük, krem ​​renkli bir kapıdan girilir.
Salon 39' x 15'2" - Bu devasa özellikli oturma odası, yüzme havuzu alanına açılan iki çift camlı sürgülü veranda kapısından bol miktarda doğal ışık alıyor ve aynı zamanda muhteşem dağ ve Akdeniz manzarası sunuyor. Bahçe alanına ve ötesine açılan veranda kapısı, duvara monte klima ünitesi, temperli cam kapılı yerleşik şömine, tavan kaplaması ve parlak mermer efektli zeminler.
Mutfak 19'3” x 14'4” – Bu geniş alan, tüm pencerelerden arkaya ve yanlara doğru nefes kesen manzaralara sahiptir ve aynı zamanda yüzmeye açılan ön ve yan iki adet çift camlı sürgülü veranda kapısı sayesinde bol miktarda güneş ışığı sunmaktadır. Havuz ve bahçe alanı, mutfak, siyah granit tarzı yüzey, göz hizasında fırın ve mikrodalga ile kaplanmış çok sayıda çalışma alanına sahip krem rengi uyumlu göz ve taban seviyesi gömme ünitelerden oluşan kapsamlı bir ürün yelpazesi ile ev sahibi düşünülerek modern bir tarzda tasarlanmıştır. , buzdolabı dondurucu, paslanmaz çelik lavabo, buzdolabı, ankastre gazlı ocak ve tavan aspiratörü, duvara monte klima ünitesi, parlak mermer efektli zeminler.
Vestiyer/WC – Arkaya doğru geniş camlı pencere, alçak seviyeli w/c, gömme lavabolu ve cilalı krom musluklu makyaj masası ünitesi, makyaj aynası, parlak mermer efektli zeminler.
Merdiven – Bükülmüş ferforje korkuluklar, arkaya doğru geniş pencere, parlak mermer efektli zeminler ile yukarı ve dönüş tarzında ayarlayın.
İniş – Daha fazla konaklamaya erişim sunan, mermer efektli zeminlere sahip geniş, havadar bir alan.
Ebeveyn Yatak Odası 22'5” x 14'3” – Öne ve yanlara doğru çift camlı sürgülü veranda kapılarına sahip, etrafı saran balkona açılan ve yüzme havuzu alanına bakan ve muhteşem manzaralar sunan, duvara monte klima ünitesine sahip, büyük boyutlu çift kişilik oda. , krem rengi gömme dolaplar, aynalı, parlak mermer efektli zeminler.
Banyo – Arka tarafta büyük buzlu pencere, cilalı krom musluklu büyük gömme köşe duşu, alçak seviyeli WC, gömme lavabolu makyaj ünitesi ve cilalı krom musluklu makyaj masası, makyaj aynası, ahşap etkisi ve krem renkli fayans duvarlar ve zeminler.
Yatak Odası 2 - 16'4” x 15' – Yüzme havuzu alanına ve ötesine bakan geniş balkona açılan çift camlı sürgülü veranda kapılarına sahip geniş bir yatak odası, krem renkli gömme dolaplar ve monte edilmiş makyaj aynası bulunan geniş bir giyinme odası, duvara monte klima ünitesi, mermer efektli zeminler.
Banyo – Yan tarafta geniş pencere, camlı ekranlı ve cilalı krom musluklu duşakabin, duvara monte aynalı makyaj ünitesi ve cilalı krom musluklu gömme lavabo, ahşap efektli ve krem renkli fayanslı duvarlar ve zeminler.
Yatak odası 3 - 13'3” x 11'3” – Havuz alanına ve ötesinin geniş manzarasına bakan geniş balkona açılan çift camlı sürgülü veranda kapısı, krem renkli gömme dolaplar, duvara monte klima ünitesi, mermer efektli katlar.
Aile Banyosu/WC – Yan tarafta geniş pencere, camlı ekranlı ve cilalı krom musluklu büyük duşakabin, alçak seviyeli WC, ankastre lavabolu ve cilalı krom musluklu makyaj masası ünitesi, ahşap efektli ve krem renkli fayanslı duvarlar ve zeminler
Dışarda – Bu mülkte özel kapılı bir giriş, bir araba limanı, bitki ve çalı karışımından oluşan özenle bakımlı bahçeler bulunmaktadır ve tümü geleneksel bir taş duvar sınırı içinde yer almaktadır.
Yüzme Havuzu – 9m x 4,5m – Zemin kaplaması ve mahremiyet çiti bulunan keyifli havuz alanı.

Notlar