BESTATE PROPERTY
Emlak Danışmanı GAMZE YÜCEL
Telefon +905338679758 /

LEFKE GEMİKONAĞI'INDA DENİZE SIFIR PROJEDEN SATILIK 1+1 DAİRELER !!

Satılık Daire - Lefke, Gemikonağı, property-Details.north-cyprus

£ 69,500

LEFKE GEMİKONAĞI'INDA DENİZE SIFIR PROJEDEN SATILIK 1+1 DAİRELER !! LEFKE GEMİKONAĞI'INDA DENİZE SIFIR PROJEDEN SATILIK 1+1 DAİRELER !! LEFKE GEMİKONAĞI'INDA DENİZE SIFIR PROJEDEN SATILIK 1+1 DAİRELER !!
LEFKE GEMİKONAĞI'INDA DENİZE SIFIR PROJEDEN SATILIK 1+1 DAİRELER !! LEFKE GEMİKONAĞI'INDA DENİZE SIFIR PROJEDEN SATILIK 1+1 DAİRELER !!

Hızlı Bakış

101evler İlan No #360794 İlan Tarihi 02/05/2024
Konum Lefke, Gemikonağı Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 40 m2
Oda Sayısı 1+1 Banyo 1
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 10
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 1

Açıklama

LEFKE GEMİKONAĞI'INDA DENİZE SIFIR PROJEDEN SATILIK 1+1 DAİRELER !!

  • Lefke Gemikonağı'nda bulunan bu eşsiz proje, muhteşem deniz manzarası ve denize sadece birkaç adım mesafede olma avantajıyla öne çıkıyor. Lefke Üniversitesi'ne ve Devlet Hastanesi'ne yakınlığıyla da dikkat çeken bu konum, yaşamınızı kolaylaştıran birçok olanak sunuyor.
  • Toplamda 450 adet 1+1 daireden oluşan bu projede, her dairenin deniz manzaralı olması öne çıkıyor. Her bir daire 40 m² kapalı alana sahip olup, en-suite yatak odası, kaliteli malzeme ve birinci sınıf işçilik, lüks iç dizaynı ve balkon gibi özelliklerle donatılmıştır.
  • Ödeme planı da oldukça uygun ve esnektir: 3.000 STG rezervasyon bedeli, 17.000 STG Haziran ayında sözleşme esnasında ödenecek, kalanı ise aylık 1.375 STG ödeme seçeneğiyle 36 ay boyunca faizsiz olarak ödenebilecektir.
  • Denize sıfır konumda bulunan site, özel plajı, oyun alanları, yürüyüş alanları, cafe, restoran ve spor salonu gibi birçok olanak sunmaktadır. Bu daireler, hem kaliteli bir yaşam hem de yatırım amaçlı tercih edilebilir.
  • Lefke Gemikonağı'ndaki bu eşsiz proje, doğanın huzurunu ve denizin serinletici esintisini her anınızda hissetmeniz için tasarlanmıştır. Siz de bu fırsatı kaçırmayın ve hayalinizdeki yaşama bir adım daha yaklaşın!
  • Haziran 2027 Teslim

 


Notlar