Address Estate
Ofis Koordinatörü Fitnet Yesim
Telefon +905488522555 / +905488522555

Park Residance’ta taşınmaya hazır tüm vergileri ödenmiş Stüdyo Daire

Satılık Studio - İskele, Long Beach, property-Details.north-cyprus

£ 102,000

Park Residance’ta taşınmaya hazır tüm vergileri ödenmiş Stüdyo Daire Park Residance’ta taşınmaya hazır tüm vergileri ödenmiş Stüdyo Daire Park Residance’ta taşınmaya hazır tüm vergileri ödenmiş Stüdyo Daire
Park Residance’ta taşınmaya hazır tüm vergileri ödenmiş Stüdyo Daire Park Residance’ta taşınmaya hazır tüm vergileri ödenmiş Stüdyo Daire

Hızlı Bakış

101evler İlan No #361015 İlan Tarihi 03/05/2024
Konum İskele, Long Beach Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Studio
Metrekare 45 m2
Oda Sayısı 1+0 Banyo 1
Bina Yaşı 3 Kat Sayısı 0
Eşya Durumu Ful Eşyalı Dairenin Katı 7

Açıklama

Park Residance’ta fırsat taşınmaya hazır ful eşyalı stüdyo daire satışa çıkarılmıştır. 7. Katta olan bu dairemiz muhteşem deniz manzarasıyla aradığınız huzur ve konforu sizlere sunuyor. Modern ve yeni mobilyasıyla kullanıma hazırlanmış daire yüksek kira getirisi ile yatırımcılarını bekliyor. Park Residance ayrıca mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeniz için ihtiyacınız olan çeşitli spor ve eğlence olanaklarına sahiptir.

Park Rezidans, günümüz mimari tasarımlarıyla uyumlu, doğa manzarasının ve denizin kokusunun tadını çıkarabileceğiniz geniş balkonları ile birlikte huzur ve mutluluk içinde yaşamanız için inşa edilen daire konumu ve manzarası ile dikkatleri üzerine topluyor.

Site’de açık ve kapalı yüzme havuzları, oyun ve aktivite alanları, yürüyüş parkurları, yeşil alanlar, fitness center ve golf sahası gibi konaklamanızı unutulmaz kılacak diğer dinlenme tesisleri arasında yer almaktadır.

Şehir merkezine yakın konumda bulunan eşsiz site banka, kafe-bar, okul, hastane gibi temel ihtiyaçlarını karşılamak isteyen ev sahipleri için cazip bir yatırım seçeneği olmayı hak ediyor.


Notlar