Aragon Construction & Real Estate
Emlak Danışmanı Marzhan Zarerova
Telefon +905338565612 /

Muhteşem bir yatak odalı daire deniz kemerinde!

Satılık Daire - Güzelyurt, Güzelyurt Merkez, property-Details.north-cyprus

£ 97,800

Muhteşem bir yatak odalı daire deniz kemerinde! Muhteşem bir yatak odalı daire deniz kemerinde! Muhteşem bir yatak odalı daire deniz kemerinde!
Muhteşem bir yatak odalı daire deniz kemerinde! Muhteşem bir yatak odalı daire deniz kemerinde!

Hızlı Bakış

101evler İlan No #363674 İlan Tarihi 13/05/2024
Konum Güzelyurt, Güzelyurt Merkez Tapu Türü Türk Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 63 m2
Oda Sayısı 1+1 Banyo 1
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 0
Eşya Durumu Yarı Eşyalı Dairenin Katı 0

Açıklama

Gaziveren yemyeşil bölgesinde yer alan projede sakinler arzu ettikleri her şeye sahip olacak. Sınıfının en iyisi modern evler, Güzelyurt Körfezi'nin güzel sahil şeridinin en çarpıcı manzarasının yanı sıra çağdaş tasarım ve lüksün mükemmel dengesini sağlayacak. Her gün kıyıya vuran okyanus sesleriyle uyanın ve pencerelerinizin ötesine uzanan muhteşem manzaralara hayranlıkla bakın.

İster egzersiz ister dinlenme havasında olun, Proje parmaklarınızın ucunda bir dizi otel benzeri tesis ve hizmet sunmaktadır. Bakımlı plajda dinlenerek sakin bir öğleden sonra geçirmenin keyfini çıkarın veya buradaki açık yüzme havuzlarından birine serinletici bir dalış yapın. İyi donanımlı modern bir spor salonu ile yoga ve meditasyon süitleri, hem fiziksel hem de zihinsel sağlığınızı koruyacak alanlar sunarken, sağlıklı yaşam merkezi ve spa, kaçabileceğiniz sakin bir sığınak sağlar.


Notlar