Cypromax Design Property & Investment Consultancy
Yetkili Bahar Akpınar
Telefon +905338630447 /

Mağusa - Yeniboğaziçi'nde Salamis Anayola 2 dk Mesafede *Süper Bakımlı-Ekstra Özellikli* Taşınmaya Hazır TÜRK MALI Büyük Villa SATILIK!

Satılık Villa - Gazimağusa, Yeni Boğaziçi, property-Details.north-cyprus

£ 320,000

Mağusa - Yeniboğaziçi'nde Salamis Anayola 2 dk Mesafede *Süper Bakımlı-Ekstra Özellikli* Taşınmaya Hazır TÜRK MALI Büyük Villa SATILIK!  Mağusa - Yeniboğaziçi'nde Salamis Anayola 2 dk Mesafede *Süper Bakımlı-Ekstra Özellikli* Taşınmaya Hazır TÜRK MALI Büyük Villa SATILIK!  Mağusa - Yeniboğaziçi'nde Salamis Anayola 2 dk Mesafede *Süper Bakımlı-Ekstra Özellikli* Taşınmaya Hazır TÜRK MALI Büyük Villa SATILIK!
Mağusa - Yeniboğaziçi'nde Salamis Anayola 2 dk Mesafede *Süper Bakımlı-Ekstra Özellikli* Taşınmaya Hazır TÜRK MALI Büyük Villa SATILIK!  Mağusa - Yeniboğaziçi'nde Salamis Anayola 2 dk Mesafede *Süper Bakımlı-Ekstra Özellikli* Taşınmaya Hazır TÜRK MALI Büyük Villa SATILIK!

Hızlı Bakış

101evler İlan No #189969 İlan Tarihi 29/09/2020
Konum Gazimağusa, Yeni Boğaziçi Tapu Türü Türk Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 300 m2
Oda Sayısı 4+1 Banyo 3
Bina Yaşı 6 - 10 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız    

Açıklama

Villamız Yeniboğaziçi'nin gelişmekte olan bölgesinde, Salamis Anayoluna 2dk, Mağusa'ya 12dk, Havaalanına 20dk, çevresinde market ve gerekli olacak tüm hizmetlere yakın "Özel Yapım" bir villa olup, hiç bir tadilat gerektirmemektedir.  Arsası 74 öncesi orjinal yabancı tapu olup satın alınıp Türk tapusu olmuştur. 

Tüm duvarlar YTONG ile tapılmış olup yazda serin kışta da sıcak ortam sunuyor, evin ahşap işleri kaliteli İsveç ahşabı olup tüm mekanlar ayrıca mutfak tezgahları da kaliteli Granit Mermerdir. Tüm odaları merkezi ısıtma ve klimalı, şömineli, mutfak adası bar kısmı salon direkt bağlantılı, elektrikli "rolling shutter-panjurlu"dur. Ön ve arkada geniş, açık yeşil alan manzaralı büyük balkonlar mevcut. Tüm camlar özel vitraylı çift cam PVC. 2 katlı ve çatılı olan bu villamızın büyük bir de çatı katı arası alanı da mevcut olup bu alan ayrıca depo yada çalışma alanı olarak düzenlenebilir. Ayrıca  villamız  güneşli oda olmak üzere ek kapalı kullanım alanları mevcuttur. Merdiven altları ve tüm benzeri alanların hepsi depo alanı olarak kullanılmak üzere düzenlenmiştir. 

Zemin Katta Duş ve WC, üst katta anında ısıtmalı su, Jakuzili Duş ve WC bulunmaktadır. Tüm yatak odaları ekstra geniş, duvar dolaplı olup her birinin geniş balkonlara çıkışı vardır. Zemin Kat dış alanda kapalı garajın yanında minik bir ek mutfak ve WC, ayrıca yanında üstü kapalı barbekü alanı mevcuttur. Bahçesinde birkaç meyve ağacı da bulunan bu güzel villa geniş aileler için oldukça elverişli bir büyüklükte ve aranılan her türlü konforu da sunmaktadır. Villamızın doğusundaki arsaya yapı yapılmayacaktır, otopark olarak kullanımda olacaktır.  Arka tarafa yüzme havuzu yapılabilecek çardak alanı mevcuttur. 

Daha fazla bilgi veya ziyaret için bizlere aşağıdaki numaralardan ulaşabilirsiniz.

1-0533 863 0447

2-0533 882 3187






Notlar