North Forte Real Estate
Yetkili İlhami GÜVEN
Telefon +905338380708 / +905338380708

GİRNE ÇATALKÖYDE ÖDEME PLANI İLE SATILIK DENİZ MANZARALI VİLLALAR

Satılık Villa - Girne, Çatalköy, property-Details.north-cyprus

£ 239,900

GİRNE ÇATALKÖYDE ÖDEME PLANI İLE SATILIK DENİZ MANZARALI VİLLALAR GİRNE ÇATALKÖYDE ÖDEME PLANI İLE SATILIK DENİZ MANZARALI VİLLALAR GİRNE ÇATALKÖYDE ÖDEME PLANI İLE SATILIK DENİZ MANZARALI VİLLALAR
GİRNE ÇATALKÖYDE ÖDEME PLANI İLE SATILIK DENİZ MANZARALI VİLLALAR GİRNE ÇATALKÖYDE ÖDEME PLANI İLE SATILIK DENİZ MANZARALI VİLLALAR

Hızlı Bakış

101evler İlan No #303733 İlan Tarihi 07/07/2023
Konum Girne, Çatalköy Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 110 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 2
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız    

Açıklama

Konum:Girne'nin doğusunda, muhteşem deniz manzarasıyla, Girne merkezine sadece 10 dakikalık mesafede, denize ve plaja yürüme mesafesinde yer alan Corvin Life Çatalköy projesi, konumuyla dikkat çekiyor.
Açıklama:Bu özel projemiz, 5 yıldızlı otellerin çevresinde konumlanmış olup alışveriş, sağlık, eğitim, restoranlar, barlar, kulüpler ve eğlence mekanlarına yakınlığı ile şehrin içinde deniz manzaralı ve doğayla iç içe bir yaşam sunar. Geniş arazi üzerine kurulan projemizde her villa için özel bahçe ve geniş yeşil alanlar, yürüyüş yolları bulunmaktadır.
Villaların Özellikleri:
110m2 iç kullanım alanı ve 50m2 teras alanı2 yatak odası, 2 wc ve banyoMutfak, salon, zeminde teras, balkon ve çatı terasıHer villaya özel 360° deniz ve dağ manzaralı çatı bahçesiÇatı bahçesinde kullanıma uygun mutfak, barbekü, güneşlenme alanı ve opsiyonel jakuziHer villaya özel bahçeSiteye özel yüzme havuzu ve çocuk havuzuDaire İçi Özellikler:
Modern alüminyum kapı ve pencere doğramalarıTemperli, kırılmaz cam korkuluklarKaliteli mutfak dolapları ve yemek masasıModern asma tavan dizaynları ve aydınlatmalarİyi marka wc, lavabo, çeşme ve duş sistemleri1.sınıf granit seramik yer kaplamaları, isteğe bağlı laminant parkeDoğal mermer kaplama balkonlar ve denizliklerMerkezi klima altyapısı ve anında sıcak su sistemiDekoratif elektrik prizleri ve armatürleriMerkezi TV-uydu ve internet (wi-fi) sistemiSite Özellikleri:
Güvenlik kamera sistemiPeyzajı yapılmış site içi yürüyüş yolları ve otopark alanıSiteye özel jeneratörOpsiyonel ankastre şömine ve 3. kat teras şöminesiFiyatlar:Projemizdeki villaların fiyatları £239.000 ile £309.900 arasında değişmektedir.
Detaylı Bilgi ve Görüş İçin:Bu eşsiz projeyi keşfetmek ve daha fazla bilgi almak için bize ulaşın. North Forte Real Estate olarak size en iyi hizmeti sunmak için buradayız.

Notlar