Intendox LTD.
Emlak Danışmanı INTENDOX LTD
Telefon +905488550010 /

GIRNE - LAPTA. Satilk daire 2+1. %35 oranında birinci ödeme gerekmektedir. Türkçe, İngilizce ve Rusça dillerinde iletişim sağlayabiliyoruz.

Satılık Daire - Girne, Lapta, property-Details.north-cyprus

£ 130,000

GIRNE - LAPTA. Satilk daire 2+1. %35 oranında birinci ödeme gerekmektedir. Türkçe, İngilizce ve Rusça dillerinde iletişim sağlayabiliyoruz. GIRNE - LAPTA. Satilk daire 2+1. %35 oranında birinci ödeme gerekmektedir. Türkçe, İngilizce ve Rusça dillerinde iletişim sağlayabiliyoruz. GIRNE - LAPTA. Satilk daire 2+1. %35 oranında birinci ödeme gerekmektedir. Türkçe, İngilizce ve Rusça dillerinde iletişim sağlayabiliyoruz.
GIRNE - LAPTA. Satilk daire 2+1. %35 oranında birinci ödeme gerekmektedir. Türkçe, İngilizce ve Rusça dillerinde iletişim sağlayabiliyoruz. GIRNE - LAPTA. Satilk daire 2+1. %35 oranında birinci ödeme gerekmektedir. Türkçe, İngilizce ve Rusça dillerinde iletişim sağlayabiliyoruz.

Hızlı Bakış

101evler İlan No #310648 İlan Tarihi 14/08/2023
Konum Girne, Lapta Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 80 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 1
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 3
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 2

Açıklama


Kuzey Kıbrıs'ta bireysel projesi.Dikkatinize ekstra sınıf daireler sunulmaktadır. Dağlara, uçsuz bucaksız denize, çevredeki yeşilliklere, zeytinliğe ve limon bahçesine hakim arsalarda özel projeler.Lapta, Kuzey Kıbrıs'ın en yeşil bölgelerinden biridir.Bu görkemli deniz ve dağ manzaralarına bayılacaksınız. Onlarca kilometre boyunca uzanan. Hem büyüyen bir şehri hem de bozulmamış doğal güzelliği birleştirir. Üniversiteler, İngiliz okulları, bankalar ve mağazalar. Kendiniz için ihtiyacınız olan her şeyi bulacaksınız.
Kompleks, konfor ve rahatlığın eşsiz bir kombinasyonunu sunar.  Havuz sıcak yaz günlerinde rahatlama ve ferahlama fırsatı sunar. Kompleks içi ve dışı üstün aydınlatma, güvenlik ve misafirperverlik atmosferi oluşturur. Kompleks tasarımı aynı zamanda deniz ve dağ manzaralarının keyfini çıkarmanıza olanak sağlar, konaklamanıza özel bir çekicilik katar.
Daire fiyatına neler dahildir:— Sitenin peyzaj tasarımı— Otopark— Her dairede panoramik cam— Donanımlı mutfak— Yatak odalarında gömme dolaplar— Tam donanımlı banyolar— Dinlenme alanı bulunan yüzme havuzu
Proje, ısı ve nem yalıtım teknolojileri kullanılarak yüksek kaliteli eko-yapı malzemelerinden yapılacaktır.
130000 £ - 80 м2140000 £ - 95 м2Denize : 900metreİnşaatın tamamlanması - 2024

Notlar