Intendox LTD.
Emlak Danışmanı INTENDOX LTD
Telefon +905488550010 /

Tatlısu'da 2+1 daire özel bahçe, mobilya ve beyaz eşyayla satılık. Türkçe ve İngilizce konuşuyoruz.

Satılık Daire - Gazimağusa, Tatlısu, property-Details.north-cyprus

£ 125,000

Tatlısu'da 2+1 daire özel bahçe, mobilya ve beyaz eşyayla satılık. Türkçe ve İngilizce konuşuyoruz. Tatlısu'da 2+1 daire özel bahçe, mobilya ve beyaz eşyayla satılık. Türkçe ve İngilizce konuşuyoruz. Tatlısu'da 2+1 daire özel bahçe, mobilya ve beyaz eşyayla satılık. Türkçe ve İngilizce konuşuyoruz.
Tatlısu'da 2+1 daire özel bahçe, mobilya ve beyaz eşyayla satılık. Türkçe ve İngilizce konuşuyoruz. Tatlısu'da 2+1 daire özel bahçe, mobilya ve beyaz eşyayla satılık. Türkçe ve İngilizce konuşuyoruz.

Hızlı Bakış

101evler İlan No #317293 İlan Tarihi 17/09/2023
Konum Gazimağusa, Tatlısu Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 75 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 1
Bina Yaşı 6 - 10 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı Dairenin Katı 0

Açıklama

Turkish:
Bakımlı Seaterra Reserve kompleksinde özel bahçeli ve teraslı 2+1 daire satılıyor. Dairede mobilya, beyaz eşya, klima ve sineklikler bulunmaktadır. Hemen taşınmaya hazır durumdadır. Denize ve plaja yürüme mesafesindedir. Sessiz ve konforlu bir bölgede bulunmaktadır, hem kalıcı ikamet hem de yaz tatili için idealdir. Daire hiç kiraya verilmemiştir.
English:
A 2+1 apartment with a private garden and terrace is for sale in the well-maintained Seaterra Reserve complex. The apartment comes with furniture, appliances, air conditioning, and mosquito nets. It is ready for immediate occupancy and is within walking distance of the sea and the beach. Located in a quiet and cozy area, it is perfect for both permanent residence and summer holidays. The apartment has never been rented out.

Notlar