Cyprus Winsor - Investment Portfolio
Yetkili Laura Cooper
Telefon +905391137520 /

Deniz + Dağ Manzaralı 3 Yataklı Özel Havuzlu Modern Villa

Satılık Villa - Girne, Esentepe, property-Details.north-cyprus

£ 474,950

Deniz + Dağ Manzaralı 3 Yataklı Özel Havuzlu Modern Villa Deniz + Dağ Manzaralı 3 Yataklı Özel Havuzlu Modern Villa Deniz + Dağ Manzaralı 3 Yataklı Özel Havuzlu Modern Villa
Deniz + Dağ Manzaralı 3 Yataklı Özel Havuzlu Modern Villa Deniz + Dağ Manzaralı 3 Yataklı Özel Havuzlu Modern Villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #322652 İlan Tarihi 15/10/2023
Konum Girne, Esentepe Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 160 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 3
Bina Yaşı 1 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyalı    

Açıklama

Bu görkemli 3 yatak odalı modern villa, Esentepe köy merkezine yakın, yüksek bir konumda yer almaktadır. Büyük bir arsa kaplıyor ve kapılı garaj yolunun içine 3 araba park etmek için yeterli alana sahip. Ön tarafta sonsuzluk havuzunun tabanı etrafında tropikal bir his uyandıran olgunlaşan bahçeler vardır. Bahçeler basitlik ve verimlilik açısından otomatik sulama sistemiyle sulanmaktadır.
Villanın içi modern bir tarzda dekore edilmiş olup tüm ailenin dinlenebileceği geniş bir alana sahiptir.Açık plan oturma odası, havuz ve ön teras üzerinden doğrudan deniz ve gün batımı manzarasına sahiptir. Alan, tam donanımlı mutfak ve ada ile kusursuz bir şekilde birleşerek bol miktarda dolap alanı ve çalışma yüzeyi sunar.Yalnızca oturma odası veranda kapılarından erişim sağlamak zorunda kalmamak için giriş holünden tek kapıyla ön terasa ve havuza ek erişim mevcuttur.Zemin katta bir çift kişilik yatak odası bulunmaktadır ve ayrıca terasa ve havuza tam veranda kapısı erişimi vardır. Misafir WC alt zemin katta, merdivenlerin altında yer almaktadır.Merdivenler, her ikisi de en-suite banyolu olan ikinci yatak odasına ve ana yatak odasına çıkmaktadır.Ana yatak odası, tamamen alüminyum sürgülü kapılarla üst terasa açılmaktadır; dağların, denizin, gün batımının ve gece Girne'nin parıldayan ışıklarının muhteşem manzarasına sahiptir.Villa birçok ekstraya sahiptir ve tamamen mobilyalı (iç ve dış) olarak gelir.
Konumu denize 700m mesafededir. Köy merkezine 300m mesafede olup 4 mini market, 4 restoran/bar, 2 kasap, eczane, sağlık ocağı, balıkçı, kuaför ve berber bulunmaktadır.15 km'lik bir yarıçap içinde seçim yapabileceğiniz 15 restoran, büyük bir süpermarket, 3 kumsal, 2 plaj kulübü ve Korineum Golf Kulübü ve Spa bulunmaktadır.
Kuzey Kıbrıs'a taşınmak, ikinci bir ev almak veya kiralık tatil sunmak için mükemmel olan bu mülk, çoğu kişiye uygun olacaktır. Tatil kiralama konusunda bir inceleme veya tavsiye isteyin; size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Notlar