Coast Azure Estates
Yetkili Bihter Erin
Telefon +905391209116 /

Alagadi Kaplumbağa Plajı'na yakın 3 yatak odalı Bungalov

Satılık Bungalow - Girne, Alagadi, property-Details.north-cyprus

£ 425,500

Alagadi Kaplumbağa Plajı'na yakın 3 yatak odalı Bungalov Alagadi Kaplumbağa Plajı'na yakın 3 yatak odalı Bungalov Alagadi Kaplumbağa Plajı'na yakın 3 yatak odalı Bungalov
Alagadi Kaplumbağa Plajı'na yakın 3 yatak odalı Bungalov Alagadi Kaplumbağa Plajı'na yakın 3 yatak odalı Bungalov

Hızlı Bakış

101evler İlan No #322754 İlan Tarihi 16/10/2023
Konum Girne, Alagadi
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Bungalow
Metrekare 260 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 1 Kat Sayısı 0
Eşya Durumu Eşyalı    

Açıklama

Bu güzel bungalov, Kıbrıs'ın kuzeyindeki en güzel plajlardan biri olan Alagadi Kaplumbağa Plajı'nın ilk satırında yer almaktadır. Konumu kesinlikle çok etkileyici ve arka planda turkuaz mavisi denizin ve dağların kesintisiz manzarası var. Ev modern bir tarzda inşa edilmiştir ve isteyebileceğiniz tüm olanaklara sahiptir.
Geniş oturma ve yemek alanı rahat ve dinlendirici bir atmosfer sunmaktadır. Mutfak tam donanımlıdır ve mutfak becerilerinizi ortaya çıkarmanız için ihtiyacınız olan tüm modern aletlere sahiptir. Büyük pencereler bol miktarda doğal ışığın içeri girmesine izin verir ve doğayla bir bağlantı oluşturur. Açık plan yaşam konsepti, iç ve dış alanlar arasında kusursuz bir geçiş yaratıyor. Yatak odaları ve ofisin tamamı geniş ve aydınlıktır ve geniş pencerelere sahiptir. Ana yatak odası kesintisiz deniz manzarasına sahiptir ve dinlenmek için mükemmel bir yer olan terasa doğrudan erişime sahiptir. İki banyo da şık bir şekilde tasarlanmış ve modern ekipmanlara sahiptir.

Yaşam alanı: 130 m2
Kapalı alan: 130 m2
Dışarıda, orada Açık havada yemek yemek veya dinlenmek için mükemmel olan, evin etrafında geniş bir terasa sahip harika bir bahçedir. Ortak havuza doğrudan erişim sizi güneşlenmeye davet ediyor. Yüzebileceğiniz, şnorkel yapabileceğiniz veya sadece dinlenebileceğiniz güzel, doğal plaj sadece birkaç metre uzaklıktadır.
Mimari mücevher, geniş bir çatı terasıyla tasarlanmıştır. Açık hava etkinlikleri ve dinlenme için idealdir. Çatı katı denizin ve dağların nefes kesen panoramik manzarasını sunmaktadır ve küçük bir açık hava mutfağı ile donatılmıştır.
Dış mekan mutfağının hemen yakınında bir açık hava mutfağı bulunmaktadır. Sıcak günlerde ferahlatıcı serinlik sağlayan duş. Duş, açık havada rahatlatıcı bir duş deneyimi için şık bir şekilde tasarlanmış ve yağmur duşu ile donatılmıştır.
Otelin de dahil olduğu golf sahasına arabayla 3 dakikada ulaşılabilir. Küçük bir süpermarket ve eczaneye arabayla 5 dakikada, Girne ilçesine ise arabayla sadece 15 dakikada ulaşılabilir.
Genel olarak bu ev, Deniz kenarında sakin ve rahat bir yaşam tarzı arayan herkesin hayali. Çarpıcı konumu, modern olanakları ve cömert yaşam alanlarıyla mükemmel bir aile evi veya lüks tatil mülküdür.
Mutlak bir vurgu, yalnızca maksimum 30 kişinin konaklayabileceğidir. Bu bölgede %100 imara izin verilmekte ve doğa koruma alanı nedeniyle deniz manzarası sağlanmaktadır.

Notlar