Acorn Cyprus
Broker Ella Acorn
Telefon +905338349200 /

Sessiz Butik Sitede Tertemiz 2 Yatak Odalı Daire

Satılık Daire - Girne, Bahçeli, property-Details.north-cyprus

£ 125,000

Sessiz Butik Sitede Tertemiz 2 Yatak Odalı Daire Sessiz Butik Sitede Tertemiz 2 Yatak Odalı Daire Sessiz Butik Sitede Tertemiz 2 Yatak Odalı Daire
Sessiz Butik Sitede Tertemiz 2 Yatak Odalı Daire Sessiz Butik Sitede Tertemiz 2 Yatak Odalı Daire

Hızlı Bakış

101evler İlan No #324302 İlan Tarihi 23/10/2023
Konum Girne, Bahçeli Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 110 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 1
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyalı Dairenin Katı 2

Açıklama

Acorn Estates, Bahçeli'deki şirin ve sakin Crystal Bay Beach sitesinde bulunan bu 2 yatak odalı dubleks daireyi pazarlamaktan mutluluk duymaktadır.
Daireye girdiğinizde sizi modern ve kaliteli mobilyalarla döşenmiş geniş bir açık plan mutfak/oturma odası karşılamaktadır. Dışarıdaki veranda alanına açılan büyük veranda kapıları vardır ve kapıların üzerindeki pencereler, güzel Akdeniz güneşi ile alanı aydınlatırken mülke çekicilik ve karakter katmaktadır. Alt katta duş ve tuvalet olanakları bulunan bir banyo da vardır.
Mülkün üst katında, her ikisi de gömme dolaplara ve çift kişilik yataklar için geniş alana sahip 2 büyük yatak odası bulunmaktadır. Bu mülkün benzersizliği, ikinci yatak odasına erişimin ana yatak odasından geçtiği yatak odalarının düzenindedir, bu da bu mülkü küçük çocukları olanlar veya sadece kendi gardırobunda çok büyük bir yürüyüş isteyen herkes için mükemmel kılar!
Bu mülkün potansiyeli sınırsızdır, oturma odasının üstündeki tavanı kapatarak çok büyük bir yatak odası daha yaratabilir ve kullanım kolaylığı için üst kata bir banyo ekleyebilirsiniz. Dışarıya bir teras ve hem dağların hem de denizin 360 derece manzarasını sunan bir çatı terası ekleyebilirsiniz.
Tüm beyaz eşyalar dahil olmak üzere tamamen mobilyalı olarak sunulan bu daire, denize çok kısa bir mesafededir ve yerel olanaklara ve adadaki en iyi restoranlardan bazılarına yakındır.
Büyük hayaller kurun, meşe palamudu kurar.

Notlar