Tekce Overseas
Emlak Danışmanı Serhat Güner
Telefon +905495100707 / +902423245494

Kuzey Kıbrıs Çatalköy'de Denize Yürüme Mesafesinde Satılık Villalar

Satılık İkiz Villa - Girne, Çatalköy, property-Details.north-cyprus

£ 259,900

Kuzey Kıbrıs Çatalköy'de Denize Yürüme Mesafesinde Satılık Villalar Kuzey Kıbrıs Çatalköy'de Denize Yürüme Mesafesinde Satılık Villalar Kuzey Kıbrıs Çatalköy'de Denize Yürüme Mesafesinde Satılık Villalar
Kuzey Kıbrıs Çatalköy'de Denize Yürüme Mesafesinde Satılık Villalar Kuzey Kıbrıs Çatalköy'de Denize Yürüme Mesafesinde Satılık Villalar

Hızlı Bakış

101evler İlan No #331150 İlan Tarihi 29/11/2023
Konum Girne, Çatalköy Tapu Türü Türk Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / İkiz Villa
Metrekare 125 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 2
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız    

Açıklama

Kuzey Kıbrıs Girne'nin En Nezih Yerleşim Yeri Çatalköy'de Satılık İkiz Villalar

Çatalköy, Girne'nin doğusunda konumlanmış, huzurun ve sessizliğin hakim olduğu bir bölgedir. Bu alan, etkileyici deniz manzarasıyla da büyüleyicidir. Bölgenin zarif plajları, seçkin restoranları ve tarihi atmosferi, hem yerel sakinler hem de ziyaretçiler için büyüleyici bir çekicilik sunmaktadır. Ayrıca, Girne merkeze olan yakınlığı sayesinde kolay ulaşım avantajı sağlamaktadır. Çatalköy, doğayla iç içe bir yaşam isteyenler için mükemmel bir tercih olup sakin ve keyif dolu bir yaşam tarzını garantilemektedir.

Kuzey Kıbrıs'ta satılık villalar; çevresindeki olanaklara son derece yakın bir konumda bulunmaktadır. Sadece 400 m mesafede bir eczane, 350 m mesafede bir market ve 600 m mesafede bir kafe bulunmaktadır. Ayrıca villalar; Shayna Beach Club'a 700 m, Chamada Beach Club'a 750 m, süpermarkete sadece 1,2 km, Cornaro Beach Club'a 1,7 km, Doğa Koleji'ne 3,9 km, Dr. Suat Günsel Hastanesi 5,2 km ve Bellapais Manastırı'na 5,6 km, Girne Turizm Limanı ve tarihi Girne Kalesi ile şehir merkezine 7 km, Lefkoşa çevre yolu bağlantısına 7,9 km, Ercan Havalimanı'na 28 km ve Larnaka Uluslararası Havalimanı'na ise 73 kilometre mesafededir. Bu konumuyla, hem günlük ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabilir hem de keyifli bir yaşam sürdürebilirsiniz.

16 özel gayrimenkulün yer aldığı bu projede, çevrenin korunması gözetilerek özgün tasarımlar ve dikkat çekici peyzaj düzenlemesi bir araya getirilmiştir. Her bir villa 2 yatak odası, 2 tuvalet ve banyo, mutfak, oturma odası, zemin terası, balkon ve çatı terasından oluşmaktadır. Eşsiz tasarımlarıyla öne çıkan bu villalarda, özel olarak düşünülmüş 360° deniz ve dağ manzaralı çatı bahçeleri bulunmaktadır. Bu çatı bahçeleri her mevsime uygun olanaklar sunmaktadır; mutfak, barbekü alanı, güneşlenme bölgeleri ve isteğe bağlı olarak jakuzi gibi özellikler yer almaktadır. Bu proje, hem estetik hem de fonksiyonel açıdan özenle tasarlanmış, yaşam kalitesini ön planda tutan bir yaşam alanı sunmaktadır.


ECN-00316

Notlar