Intendox LTD.
Emlak Danışmanı INTENDOX LTD
Telefon +905488550010 /

Bungalow, 2+1, Yeni Boğaziçi, OZEL HAVUZLU 120 m²

Satılık Bungalow - Gazimağusa, Yeni Boğaziçi, property-Details.north-cyprus

£ 314,000

Bungalow, 2+1, Yeni Boğaziçi, OZEL HAVUZLU 120 m² Bungalow, 2+1, Yeni Boğaziçi, OZEL HAVUZLU 120 m² Bungalow, 2+1, Yeni Boğaziçi, OZEL HAVUZLU 120 m²
Bungalow, 2+1, Yeni Boğaziçi, OZEL HAVUZLU 120 m² Bungalow, 2+1, Yeni Boğaziçi, OZEL HAVUZLU 120 m²

Hızlı Bakış

101evler İlan No #334337 İlan Tarihi 17/12/2023
Konum Gazimağusa, Yeni Boğaziçi
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Bungalow
Metrekare 120 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 1
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 0
Eşya Durumu Yarı Eşyalı    

Açıklama

BUNGALOW, 2+1, 120m2


YÜZME HAVUZLU VİLLA, YERDEN ISITMA SADECE £314.000' a


Detaylı Bilgi İçin


+90 548 855 00 10


https://intendoxinvest.com/


Biz, gelişmekte olan Famagusta bölgesi Yeniboğaziçi'nde eşsiz bir proje inşa ediyoruz. Modern mimari ile lüksün mükemmel uyumunu deneyimleyebileceğiniz bu villa projesinde, 2+1, 3+1 bungalow ve 3+1, 4+1 dubleks villa seçenekleri bulunmaktadır. 4 farklı konut tipinden oluşan ultra lüks villalarımız hakkında bilgi almak için bize başvurun.


Uluslararası kalite, uluslararası deneyim.


Dünya genelinde birçok yol, köprü ve toplu konut projesine imza atan şirketimiz aynı zamanda Kuzey Kıbrıs'ın ilk 7 yıldızlı yüklenici firmasıdır.


İnşaat sektöründe dünya çapında projelere imza atmayı ve farklı vizyonlar geliştirmeyi hedefleyen şirketimiz, Kuzey Kıbrıs'ta inşa ettiği lüks ve modern projelerle adaya değer katıyor.


Şirketimiz, yol, köprü, havaalanı ve toplu konut üretimi konusunda başarılı bir deneyime sahiptir. Uluslararası deneyimimizi ve kalitemizi Kuzey Kıbrıs'ta inşa ettiğimiz konut projelerine aktarıyoruz.


Yaşayan, soluyan, modern binalar inşa ediyor ve gelişen teknolojiye uyum sağlıyoruz. Herkesin keyifle faydalanabileceği en kaliteli işleri yapıyor ve en iyi işçilik anlayışımızı ve en yüksek kaliteli malzemelerimizi projelerimize taşıyoruz.


Amacımız, insanların hayatına renk katmak, renkli adaya uygun konut projelerini gerçekleştirmektir. ✈️✈️ Projelerimizi incelemeden Kuzey Kıbrıs'taki yatırımlarınız için karar vermeyin.


İhtiyacınız Olan Yaşam


BURADA...


Kıbrıs'ta yaşamak


Kuzey Kıbrıs'ta harika bir güneşin tadını çıkarmaktan daha iyi ne olabilir? Adanın yıl boyunca güneşli iklimiyle her mevsim ziyaret edilecek ideal bir adres. Rahat bir tatil mi arıyorsunuz, yoksa heyecan mı düşünüyorsunuz? Bunların hepsini gerçekleştirmek için Kuzey Kıbrıs'ta birçok çeşitli etkinlik sizi bekliyor. Kıbrıs'ın misafirperver insanları, benzersiz yaşam tarzlarıyla aradığınız huzurlu yaşama kapılarını açıyor. Kıbrıs, eşsiz plajlarının yanı sıra kilometrelerce uzanan bakir doğasında, gözünüzün görebileceği her noktada muhteşem dağ ve deniz manzaraları, birçok medeniyetin izlerini taşıyan eşsiz bir tarihiyle hem seyahat etmek, hem de yaşamak için en ideal seçimdir. Akdeniz'in berrak mavi sularında serinlerken Caretta Caretta kaplumbağalarıyla karşılaşmak olağan bir olay iken, bir yandan da benzersiz mutfağı ve eşsiz tatlarıyla sizi bekliyor.


Bugün Kuzey Kıbrıs'ta 22 üniversite bulunmakta olup, yaklaşık olarak 120.000 öğrenci eğitim almaktadır ve bu sayı her yıl hızla artmaktadır. Kıbrıs'taki üniversitelerde dil seçeneği avantajları sunulurken, Türkçe ve İngilizce eğitim planları mevcuttur. Eğitim süreci, birçok olumlu yönü bulunan batı eğitim sistemini tanımanıza olanak sağlar.


Kıbrıs'ta Ev Satın Alma


Kıbrıs, Avrupa'da en önemli yatırım bölgelerinden biridir. Bu coğrafyada ve bir ada ülkesinde bu kadar avantajlı bir yatırım fırsatına sahip olamayacağınızın farkındayız.


Şimdi güveni ve huzuru, konforu ve keyfi bir arada yaşayacağınız yeni bir başlangıç zamanıdır. Size bir ev veya emlak değil, yeni bir yaşam sunuyoruz. Çünkü insanlar ve çevre odaklı yaşam alanları inşa ediyoruz, beton veya taş duvarlar değil.


Notlar