Intendox LTD.
Emlak Danışmanı INTENDOX LTD
Telefon +905488550010 /

Bungalow 3+1, Yeni Boğaziçi, OZEL HAVUZLU 150 m²

Satılık Bungalow - Gazimağusa, Yeni Boğaziçi, property-Details.north-cyprus

£ 347,000

Bungalow 3+1, Yeni Boğaziçi, OZEL HAVUZLU 150 m² Bungalow 3+1, Yeni Boğaziçi, OZEL HAVUZLU 150 m² Bungalow 3+1, Yeni Boğaziçi, OZEL HAVUZLU 150 m²

Hızlı Bakış

101evler İlan No #334369 İlan Tarihi 17/12/2023
Konum Gazimağusa, Yeni Boğaziçi
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Bungalow
Metrekare 150 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 1
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 0
Eşya Durumu Yarı Eşyalı    

Açıklama

Detaylı Bilgi İçin+90548 855 00 10https://intendoxinvest.com/
Famagusta'nın gelişmekte olan bölgesi Yeniboğaziçi'nde eşsiz bir proje inşa ediyoruz. Bu villa projesinde modern mimari ve lüksün mükemmel uyumunu yaşayabileceğiniz 2+1, 3+1 bungalow ve 3+1, 4+1 dubleks villa seçenekleri bulunmaktadır. 4 farklı konut tipinden oluşan ultra lüks villalarımız hakkında bilgi almak için bize başvurun.
Uluslararası kalite, uluslararası deneyim.
Dünya genelinde birçok yol, köprü ve toplu konut projesine imza atan şirketimiz aynı zamanda Kuzey Kıbrıs'ın ilk 7 yıldızlı yüklenici firmasıdır.
Şirketimiz, inşaat sektöründe dünya standartlarında projeler inşa etmeyi ve farklı vizyonlar geliştirmeyi hedefleyerek Kuzey Kıbrıs'ta lüks ve modern projelerle adaya değer katmaktadır.
Yol, köprü, havaalanı ve toplu konut üretimi konusunda başarılı bir deneyime sahip olan şirketimiz, uluslararası deneyimini ve kalitesini Kuzey Kıbrıs'ta inşa ettiğimiz konut projelerine taşımaktadır.
Yaşayan, soluyan, modern binalar inşa ediyor ve gelişen teknolojiye uyum sağlıyoruz. Herkesin keyifle faydalanabileceği en kaliteli işleri yapıyor ve en iyi işçilik anlayışımızı ve en yüksek kaliteli malzemelerimizi projelerimize taşıyoruz.
Amacımız, insanların yaşamlarına renk katmak, adaya uygun konut projelerini hayata geçirmektir.
Kuzey Kıbrıs'ta yatırımlarınız için projelerimizi incelemeden karar vermeyin. BUNGALOW 3+1VİLLAYÜZME HAVUZUYERDEN ISITMAGünümüz ve geleceğiniz içinyüksek kalite,eşsiz tasarım...KAT PLANI13,8 m2 HOL20 m2 MUTFAK22,8 m2 SALON13 m2 YATAK ODASI I11,4 m2 YATAK ODASI II12,7 m2 YATAK ODASI III6 m2 BANYO/WC35 m2 TERRAS32 m2 HAVUZTERRASYATAK ODASI ISALONHOLYATAK ODASI IIYATAK ODASI IIIMUTFAK

Kıbrıs'ta Yaşamak
Kuzey Kıbrıs'ta harika güneşin tadını çıkarmaktan daha iyi ne olabilir? Adada yıl boyunca süren güneşli iklimiyle her mevsim ziyaret etmek için ideal bir adresdir. Rahatlatıcı bir tatil mi arıyorsunuz, yoksa heyecan mı istiyorsunuz? Tüm bunları gerçekleştirmek için Kuzey Kıbrıs'ta birçok farklı etkinlik sizi bekliyor. Kıbrıslı misafirperver insanlar, eşsiz yaşam tarzlarıyla aradığınız huzurlu hayata kapılarını açıyor. Kıbrıs, bakir doğasında kilometrelerce uzanan eşsiz plajları, her baktığınızda görebileceğiniz muhteşem dağ ve deniz manzaraları, pek çok medeniyetin izlerini taşıyan eşsiz bir tarihiyle hem seyahat hem de yaşam için en ideal seçenektir. Akdeniz'in berrak mavi sularında serinlerken Caretta Caretta kaplumbağalarıyla karşılaşmak sıradan bir olayken, aynı zamanda sizi eşsiz mutfağı ve özel lezzetleriyle de bekliyor.
Bugün Kuzey Kıbrıs'ta 22 üniversite bulunmakta olup, yaklaşık 120.000 öğrenci eğitim almaktadır ve bu sayı her yıl hızla artmaktadır. Kıbrıs'taki üniversitelerde dil seçeneği avantajları sunulmakta olup, Türkçe ve İngilizce eğitim programları bulunmaktadır. Eğitim süreci, pek çok olumlu yönü olan batı eğitim sistemini tanımanıza imkan sağlar.
Kıbrıs'ta ev satın almak
Kıbrıs, Avrupa'nın en önemli yatırım bölgelerinden biridir. Ada'nın kuzeyinde ayrıcalıklı yaşam tarzlarının yaratıcısı ve sektördeki kalite ve güvenin temsilcisidir. Sizi Akdeniz'in sıcaklığına davet ediyoruz. Çünkü bu coğrafyada ve bir adada, böylesine avantajlı bir yatırım fırsatına sahip olamayacağınızı biliyoruz.
Şimdi güven, huzur, konfor ve keyfi bir arada yaşayacağınız yeni bir başlangıç zamanı. Size bir ev veya gayrimenkul değil, yeni bir hayat sunuyoruz. Çünkü beton veya taş duvarlardan ziyade insanlara ve çevreye odaklanan yaşam alanları inşa ediyoruz.

Notlar