Century 21 Island
Emlak Danışmanı Harriette Burn
Telefon +905338451271 / +905488212100

Karpaz'da 1 yatak odalı full eşyalı dubleks daire

Satılık Daire - İskele, Dipkarpaz, property-Details.north-cyprus

£ 129,500

Karpaz'da 1 yatak odalı full eşyalı dubleks daire Karpaz'da 1 yatak odalı full eşyalı dubleks daire Karpaz'da 1 yatak odalı full eşyalı dubleks daire
Karpaz'da 1 yatak odalı full eşyalı dubleks daire Karpaz'da 1 yatak odalı full eşyalı dubleks daire

Hızlı Bakış

101evler İlan No #336230 İlan Tarihi 28/12/2023
Konum İskele, Dipkarpaz Tapu Türü Tahsis
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 70 m2
Oda Sayısı 1+1 Banyo 2
Bina Yaşı 3 Kat Sayısı 1
Eşya Durumu Eşyalı Dairenin Katı 0

Açıklama

53 üniteden oluşan titizlikle korunan bir sitede yer alan bu tam donanımlı 1 yatak odalı çatı katı ile Dipkarpaz'da lüks yaşamı deneyimleyin. Düşünceli bir şekilde tasarlanmış bu çatı katı, olağanüstü bir yatırım fırsatı olarak hizmet vermekte olup, yatırımınızın anında geri dönüşünü sağlamak için yıl boyunca kısa vadeli kiralamalardan yararlanmanıza olanak tanır.
Titiz detayların modern konforla buluştuğu daireye adım atın. Oturma alanında sıcak ve davetkar bir ortam sağlayan çağdaş bir odun sobası bulunmaktadır. Asma kata çıkıldığında gömme dolaplar ve en-suite banyoyla donatılmış geniş bir yatak odası ortaya çıkar. Yaşam alanındaki tavandan tabana pencereler, yatak odasından nefes kesen deniz manzaraları sunarak sakin bir dinlenme ortamı yaratmaktadır.
Dairenin ötesinde, site güvenli güvenlikli bir topluluk, güzel peyzajlı bahçeler, ortak yüzme havuzu, basketbol sahası ve çocuk oyun alanı sunmaktadır. Karpaz'ın ünlü kristal berraklığındaki denizine sadece 850 metre uzaklıktaki bu cennet gibi ortam, yıl boyunca aile anıları için mükemmel bir ortam sağlıyor. Bu kıyı cennetinde lüks, konfor ve doğal güzelliklerden oluşan bir yaşam tarzını benimseyin.
Toplam alan – 70m2Full Eşyalı Loft Daire1 yatak odasıAlt katta WCGünlük YakıcıBahçe alanlı terashalka açık yüzme havuzuBasketbol sahasıkapılı geliştirmeÇocuk oyun alanıPeyzajlı BahçelerDenize 850 m uzaklıkta£80PCM bakımKDV ödendi.Sahibi adına tapu senetleriTaşınmaya hazır mülk

Notlar