Vision
Broker Aslıhan Gültekin
Telefon +905391409507 / +905338407087

Deniz Kenarında 1 Yatak Odalı Çok Uygun Fiyatlı Daire

Satılık Daire - Lefke, Gaziveren, property-Details.north-cyprus

£ 95,000

Deniz Kenarında 1 Yatak Odalı Çok Uygun Fiyatlı Daire Deniz Kenarında 1 Yatak Odalı Çok Uygun Fiyatlı Daire Deniz Kenarında 1 Yatak Odalı Çok Uygun Fiyatlı Daire
Deniz Kenarında 1 Yatak Odalı Çok Uygun Fiyatlı Daire Deniz Kenarında 1 Yatak Odalı Çok Uygun Fiyatlı Daire

Hızlı Bakış

101evler İlan No #340839 İlan Tarihi 24/01/2024
Konum Lefke, Gaziveren Tapu Türü Türk Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 70 m2
Oda Sayısı 1+1 Banyo 1
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 0
Eşya Durumu - Dairenin Katı 0

Açıklama

İlginç bir yatırım fırsatı sunan Güzelyurt'un gelişen bölgesinde 1 yatak odalı bir daire sunuyorum. Kuzey Kıbrıs'ta stratejik bir konuma sahip olan bu mülk, 7 kilometrelik muhteşem bir kumsala ve denizi kucaklayan bir projeye sahiptir. Dairenin kendisi, 14 m2'lik bir terasla tamamlanan, iyi donanımlı 48 m2'dir. Güzelyurt hızlı bir gelişmenin yanı sıra tıp merkezlerinin, güzellik ve sağlıklı yaşam stüdyolarının da merkezi haline geliyor. Bölgenin su sporları tutkunları, özellikle de uçurtma sörfçüleri arasındaki popülaritesi, cazibesini artırıyor. Büyüleyici deniz ve dağ manzaraları ile nefes kesen gün batımları bu konumu gerçekten büyüleyici kılıyor.

Projenin olanakları oldukça geniş olup hem iç hem de dış mekan yaşam tarzlarına hitap etmektedir. Kapalı mekan tesisleri arasında süpermarket, restoran/kafe, eczane, konsiyerj, kapalı otopark, fitness merkezi, VIP spa resepsiyonlu spa, masaj odaları, sinema, vitamin bar, anaokulu, outlet, Gloria Jean's Coffees, araba kiralama, araba bulunmaktadır. yıkama, daire kiralama, satış sonrası servis ve yönetim ofisi.

Açık hava tesisleri marina, plaj, günbatımı barı, yetişkinler ve çocuklar için su parkı, aile havuzu, jakuzi havuzu, sörf ile yaşam deneyimini zenginleştiriyor. okul, çocuk oyun alanı, amfitiyatro, yaz sineması, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, açık otopark, bisiklet park yeri, scooter sahası, bisiklet şarj cihazları ve elektrikli araçlar için şarj cihazları.

Konumlandırılmıştır. Kuzey Kıbrıs'ta seçkin bir yatırım amaçlı gayrimenkul olan bu daire, konforlu bir yaşam alanının yanı sıra canlı ve tatmin edici bir yaşam tarzı da vaat ediyor. Ekim 2023'te başlaması planlanan inşaat, titiz bir planlamayı yansıtarak 2026'dan 2028'e kadar aşamalı bir devir teslimi sağlıyor ve projenin her yönü en yüksek kalite ve tasarım standartlarını karşılıyor. Ödeme planı, faizsiz taksitlerle inşaat dönemini kapsıyor.

Ayrıca, geliştiricinin tüm projeleri için Gaziveren'den Esentepe'ye, Girne merkezinde mola veren feribot seferleri, bağlantı ve rahatlığı artırıyor. Daha fazla bilgi almak ve bir görüntüleme planlamak için lütfen bizimle iletişime geçin.


Notlar