Intendox LTD.
Emlak Danışmanı INTENDOX LTD
Telefon +905488550010 /

Girne - Lapta'da, mobilyalı, 3+1 eşyalı satılık daire. Komplekste bir yüzme havuzu bulunmaktadır. Türkçe, İngilizce, Rusça konuşuyoruz.

Satılık Daire - Girne, Lapta, property-Details.north-cyprus

£ 113,000

Girne - Lapta'da, mobilyalı, 3+1 eşyalı satılık daire. Komplekste bir yüzme havuzu bulunmaktadır. Türkçe, İngilizce, Rusça konuşuyoruz. Girne - Lapta'da, mobilyalı, 3+1 eşyalı satılık daire. Komplekste bir yüzme havuzu bulunmaktadır. Türkçe, İngilizce, Rusça konuşuyoruz. Girne - Lapta'da, mobilyalı, 3+1 eşyalı satılık daire. Komplekste bir yüzme havuzu bulunmaktadır. Türkçe, İngilizce, Rusça konuşuyoruz.
Girne - Lapta'da, mobilyalı, 3+1 eşyalı satılık daire. Komplekste bir yüzme havuzu bulunmaktadır. Türkçe, İngilizce, Rusça konuşuyoruz. Girne - Lapta'da, mobilyalı, 3+1 eşyalı satılık daire. Komplekste bir yüzme havuzu bulunmaktadır. Türkçe, İngilizce, Rusça konuşuyoruz.

Hızlı Bakış

101evler İlan No #343998 İlan Tarihi 09/02/2024
Konum Girne, Lapta Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 100 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 3
Eşya Durumu Ful Eşyalı Dairenin Katı 1

Açıklama


Mobilya ve beyaz eşyalarla birlikte 3+1 geniş daire satılıktır. Kıbrıs'ın Kuzeyi'ndeki Lapta bölgesinde sessiz ve sakin bir komplekste yer almaktadır. Komplekste havuz ve otopark bulunmaktadır. Mağazalara, kafelere ve okula yakındır. Denize yürüyerek sadece 5 dakika mesafededir. Dairede 2 adet tuvalet bulunmaktadır. Yaşam veya tatil için harika bir fırsat sunmaktadır.

For sale: Spacious 3+1 apartment with furniture and appliances. Located in a quiet and peaceful complex in Lapta, Northern Cyprus. The complex features a swimming pool and parking. Close to shops, cafes, and a school. Just a 5-minute walk to the sea. The apartment has 2 toilets. Offers a great opportunity for living or vacation.

Notlar