Intendox LTD.
Emlak Danışmanı INTENDOX LTD
Telefon +905488550010 /

İskele'de satılık deniz manzaralı özel çatı teraslı 1+1 daireler. Geniş ortak havuz, hamam, spor salonu, otopark ve daha birçok olanak sunan konut kompleksi. Fiyatlar 125.000 GBP'den başlıyor.

Satılık Daire - İskele, Boğaz, property-Details.north-cyprus

£ 125,000

İskele'de satılık deniz manzaralı özel çatı teraslı 1+1 daireler. Geniş ortak havuz, hamam, spor salonu, otopark ve daha birçok olanak sunan konut kompleksi. Fiyatlar 125.000 GBP'den başlıyor. İskele'de satılık deniz manzaralı özel çatı teraslı 1+1 daireler. Geniş ortak havuz, hamam, spor salonu, otopark ve daha birçok olanak sunan konut kompleksi. Fiyatlar 125.000 GBP'den başlıyor. İskele'de satılık deniz manzaralı özel çatı teraslı 1+1 daireler. Geniş ortak havuz, hamam, spor salonu, otopark ve daha birçok olanak sunan konut kompleksi. Fiyatlar 125.000 GBP'den başlıyor.
İskele'de satılık deniz manzaralı özel çatı teraslı 1+1 daireler. Geniş ortak havuz, hamam, spor salonu, otopark ve daha birçok olanak sunan konut kompleksi. Fiyatlar 125.000 GBP'den başlıyor. İskele'de satılık deniz manzaralı özel çatı teraslı 1+1 daireler. Geniş ortak havuz, hamam, spor salonu, otopark ve daha birçok olanak sunan konut kompleksi. Fiyatlar 125.000 GBP'den başlıyor.

Hızlı Bakış

101evler İlan No #345640 İlan Tarihi 18/02/2024
Konum İskele, Boğaz Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 65 m2
Oda Sayısı 1+1 Banyo 1
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu - Dairenin Katı 1

Açıklama

Tanıtım: Modern lüksün deniz kenarındaki çekiciliğiyle tanışın. Boaz'ın canlı topluluğunda, denizin mavinin sadece 700 metre uzağında, bu özel konut kompleksi deniz kenarı yaşamını yeniden tanımlıyor.

Her biri titizlikle tasarlanmış 1+1 çatı katı daire, çağdaş tarzı ve detaylara verdiği önemiyle dikkat çekiyor; yüksek kaliteli iç mekanlar ve premium bitişler sunuyor. İçeri adım atın ve zeminleri süsleyen şık seramikleri, zarif yerleşik duşları ve ihtişamlı granit mutfak tezgahlarını keşfedin. Lüks ahşap vurgular ve yer altı ısıtma, sıcaklık ve sofistike bir atmosfer yaratırken entegre soğutma sistemleri yıl boyunca konfor sağlar.

Yükseltilmiş yaşam odaklı olarak, her dairede yatak odasında duvar dolabı ve geliştirilmiş huzur için çift camlı pencereler bulunur. Sakinler, muhteşem manzaraları izleyip güneşin veya yıldızların altında misafirleri ağırlayabilecekleri geniş bir balkon ve tam bir çatı terasıyla dış mekan deneyimine kendilerini kaptırabilirler.

Ancak Apartmanların cazibesi şık iç mekanlarından çok daha ötede uzanır. Sakinler, birinci sınıf restoran, şık bar ve canlandırıcı güzellik salonu gibi bir dizi olanaktan yararlanmanın keyfini çıkarır. Aileler için özel bir çocuk oyun alanı bulunurken, spor meraklıları son teknoloji spor salonunda aktif kalabilir veya saunada rahatlayabilirler. Ve seçim yapabileceğiniz birden fazla yüzme havuzuyla her gün bir tatil gibi hissettirir.

Yakındaki bisiklet ve yaya yolları, hareketli bir yat marinası ve kumarhaneler, su parkları ve gece hayatı mekanları da dahil olmak üzere bir dizi eğlence seçeneği sayesinde çevreyi kolayca keşfedebilirsiniz. Ayrıca, okullar


Notlar