Unwin Estates
Emlak Danışmanı Mark Unwin
Telefon +905338243533 /

Girne Merkezde Satılık 2 Yatak Odalı Penthouse

Satılık Penthouse - Girne, Aşağı Girne, property-Details.north-cyprus

£ 189,950

Girne Merkezde Satılık 2 Yatak Odalı Penthouse Girne Merkezde Satılık 2 Yatak Odalı Penthouse Girne Merkezde Satılık 2 Yatak Odalı Penthouse
Girne Merkezde Satılık 2 Yatak Odalı Penthouse Girne Merkezde Satılık 2 Yatak Odalı Penthouse

Hızlı Bakış

101evler İlan No #346331 İlan Tarihi 21/02/2024
Konum Girne, Aşağı Girne Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Penthouse
Metrekare 0 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 2
Bina Yaşı 3 Kat Sayısı 5
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 5

Açıklama

2 Çift Kişilik Yatak Odalı Penthouse DaireYüksek Standartlarla TamamlandıTamamen KlimalıLüks Banyodan Ebeveyn Yatak OdasınaÇatı Katına AsansörKapılı / Yalnızca Sakinlere Özel Otopark
Giriş Holü – Ortak asansör sahanlığından, amaca yönelik olarak inşa edilmiş depolama ve gri mermer zemin ile ana konaklama birimine serbest akış sunan bir alana erişilir.
Salon / Mutfak / Lokanta 21'9”x 16'11” – Hem muhteşem şehir hem de dağ manzaralı, yan ve arkaya çift sürgülü zeminden tavana veranda kapıları, duvara monte invertör klima ünitesi, göz ve taban seviyesinde mutfak ile çift yönlü parlak beyaz ve tik görünümlü, beyaz benekli “Cim” taşlı patinalı üniteler, çalışma tezgahları, cilalı krom musluklu siyah kalıplı lavabo ünitesi, gri mermer zemin.
İç Salon – Bir kez daha çamaşır makinesi için üst depolama alanı ve gri mermer zemin ile daha fazla konaklamaya iyi erişim imkanı sunuyor.
Ebeveyn Yatak Odası 13'3" x 13'1" - Yanlarda ikiz çift camlı pencereler, duvara monte invertör klima ünitesi, tüm asma ve raflara döşenen tabandan tavana aynalı ön sürgülü gardıroplar, kireçli yıkanmış laminat parke.
Banyo – Yan tarafta buzlu pencere, seramik fayanslı duvarlar, camlı ekranlı ve cilalı krom musluklu büyük duşakabin, gömme lavabolu makyaj ünitesi ve cilalı krom musluklu musluklar ve dolap saklama alanı, duvara monte ayna, gizli sistem WC, fayans zemin.
Yatak odası 2 - 10'1”x 9'9” – Muhteşem bir dağ fonuna sahip iki adet çift camlı pencere, duvara monte invertör klima ünitesi, tüm askı ve raflara döşenen zeminden tavana kadar ayna önlü sürgülü gardıroplar, kireçli yıkanmış laminat parke.
Aile Banyosu/WC – Yan tarafta buzlu pencere, seramik fayans duvarlar, camlı ekranlı ve cilalı krom musluklu büyük duşakabin, ankastre lavabolu ve cilalı krom musluklu lavabo ve dolaplı makyaj ünitesi, duvara monte ayna, gizli sistem WC, kiremitli zemin.
Dışarıda – Penthouse dairesi, tüm önemli olanaklara ve yerel turistik mekanlara kolay erişime sahip, aranan bir konumda yer almaktadır, "Yalnızca Konut Sakinleri" için kapılı otopark, çatı katına asansör ve bina görsel olarak modern bir tasarıma sahiptir.

Notlar