Intendox LTD.
Emlak Danışmanı INTENDOX LTD
Telefon +905488550010 /

Alsanсak'ın Kalbinde Benzersiz 1+1 Daire

Satılık Daire - Girne, Alsancak, property-Details.north-cyprus

£ 100,000

Alsanсak'ın Kalbinde Benzersiz 1+1 Daire Alsanсak'ın Kalbinde Benzersiz 1+1 Daire Alsanсak'ın Kalbinde Benzersiz 1+1 Daire
Alsanсak'ın Kalbinde Benzersiz 1+1 Daire Alsanсak'ın Kalbinde Benzersiz 1+1 Daire

Hızlı Bakış

101evler İlan No #347996 İlan Tarihi 29/02/2024
Konum Girne, Alsancak Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 70 m2
Oda Sayısı 1+1 Banyo 1
Bina Yaşı 1 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı Dairenin Katı 2

Açıklama

Alsanсak'ın kalbinde benzersiz bir 1+1 daireyi edinme fırsatı! Bu konut kompleksi, konfor, stil ve konforun mükemmel bir bileşimini sunuyor ve gelecekteki daireniz gerçekten bu konumun incisi olacak.

Daire, 58 metrekarelik bir yaşam alanına sahip, ayrıca etrafındaki manzaranın nefes kesen manzarasının tadını çıkarabileceğiniz geniş 18 metrekarelik bir balkona sahiptir.

Kompleks içinde diğerlerinden farklı olarak, bu daire bireysel tercihlere göre gerçekleştirilen benzersiz bir tasarımcı tadilatına sahiptir. Bu kompleksteki hiçbir diğer daire size aynı tarz ve atmosferi sunamaz.

Bu dairenin satın alınmasıyla birlikte, ünlü marka Sharp'a ait tüm beyaz eşyaları ve fiyata zaten dahil edilmiş mobilyaları alacaksınız.

Konut kompleksi, konforlu bir yaşam için tüm olanakları sağlar: çocuk oyun alanları, aracınız için otopark ve dinlenip enerji depolayabileceğiniz bir olimpik yüzme havuzu.

Yatırım potansiyelini unutmayın! İlk elden bilgilere göre, bu kompleksteki benzer daireler başarılı bir şekilde ayda 550 GBP'ye kiralanmakta ve size potansiyel olarak yıllık 6.600 GBP'lik pasif bir gelir getirmektedir.

Yaşamak ve yatırım yapmak için ideal bir seçenek olan bu mükemmel dairenin sahibi olma şansını kaçırmayın!


Notlar